instagram

sobota 9. července 2016

SUMMER

Prázdniny jsou v plném proudu, sluníčko nám svítí a nám nezbývá nic jiného než si užívat léta :) V našem kraji to s tím počasím není nic extra, opalovací dny by se daly od června spočítat na prstech jedné ruky, ale i tak se snažím užívat. Většinu dní sice trávím v práci, ale o to více se mi krátí dny do doby, než se mi přítel vrátí z dovolené. Dnes to na nějaké povídaní nevidím, protože mám dnes ještě spoustu povinností před sebou, takže vám aspoň ukážu nějaké fotky z posledních dnů a doplním je vlastním komentářem :) 


Trošku menší odměna za vysvědčení :D
Hodně kvalitní fotka ze snapchatu :D
Na oslavě :)
Byli jsme s miláčkem v kině na Alence v říši divů 2 a byla to krása :3 Pak jsme si zašli na kafíčko a oba dva jsme si dali sójové cappuccino a cheesecake ♥
Těstoviny s kuřecím masíčkem, celerem, sýrem a hruškou za odměnu za úspěšný koncert z klavíru ♥
Miluju takové letní svačinky plné ovoce



Pokud se někdo chystáte na Pálavu, nezapomeňte rozhodně navštívit kavárnu Fara v Klentici. V nabídce mají různé druhy kávy a množství zákusků. Já jsem si vybrala flat white kávu a bezlepkový jablečný dort s ořechy.


Tenhle overal jsem si koupila v C&A a jsem nadmíru spokojená! Na léto krásně prodyšný a cítím se v něm mnohem lépe než v kraťasech a tílku. Navíc se hodí jak k letním sandálkům či žabkám, ale i k nízkým bílým converskám :)

Zeleninový salát s kuřecím masem




S mamkou a babičkou na kafíkč

Kuřecí prsa na pomerančích a zázvoru s americkými brambory
Ke správné dovolené patří koupání a koupaliště Louka ve Znojmě je jedno z nejlepších :)

Výborná domácí zmrzka se zázvorovou limonádou



2 komentáře:

  1. Krásné fotky :)
    ty dortíky <3 a moc ti to sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, na Pálavě to miluju, jezdíme tam s rodinkou každý rok :) a na tu kavárnu si přesně vzpomínám, měla jsem tam snad nejlepší borůvkový koláč na světě :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)