instagram

sobota 18. října 2014

My diary 18.10.2014


Ovesná kaše s tvarohem, banánem, rozinkami, skořicí a borůvkami :3

Ahoj :)
Opět se omlouvám za moji neaktivitu, je toho na mě strašně moc a  nestíhám :D Ale ne, že by mi to vadilo :) Škola se dá jakžtakž přežít a když pokazím nějakou písemku, svět se z toho také nezboří, že. Minulý rok jsem z toho strašně nadělala, musela jsem mít ze všeho jedničky, nejvýš dvojku, ale teď mi ani ta trojka nevadí, navíc když je z fyziky, kterou osobně nenávidím a maturovat z ní určitě nebudu :D A když už jsme u té maturity, kdo se vám bude dívat na to, jaké známky jste měli v druháku, když budete potřebovat vědomosti, které máte právě v tu chvíli? A stejně se hodně věcí, co do hlavy nacpete teď, zapomene a budete se je muset naučit znovu.


Tvaroh s jogurtem, sušenkou od Havlíčka a rozpuštěnou hořkou čokoládou :)

Dalším důvodem, proč nestíhám, je můj přítel, se kterým teď trávím hodně času :) Zrovna včera to byl měsíc, kdy jsme se poznali, takže jsme to řádně oslavili. A za chviličku to bude měsíc, co jsme spolu začali chodit :3 Je strašně milej a vůbec nelituju toho, že jsme se poznali. Vždyť si uvědomte, taková romantika seznámit se na tanečních :)
A když jsme nakousli téma taneční - také vůbec nelituju, že jsem do toho šla. Strašně moc mě to baví, a i když jsem tanec předtím z celého srdce nenáviděla, naprosto jsem si ho zamilovala. Ty dvě hoďky každou středu utečou jako nic. Ani se nenaděju a najednou je konec. Už jsme se naučili všechny tance, co jsme se měli naučit a teď už budeme jenom vylepšovat a přidávat kroky. Umíme anglický walz, čaču, foxtrot, džajf, mazurku, valčík, polku, blues a tango. Většinou tancuju s Honzou (s přítelem), ale vždycky po mazurce se musí střídat, což vždycky oba těžce neseme :D Ve středu budeme mít prodlouženou, na kterou budu mít vypůjčené šaty, na které se strašně moc těším, protože jsou úplně boží :3 A v prosinci závěrečný věneček. Na ten se těším i netěším :D Těším, protože budu mít ještě jiné půjčené šaty, které jsou daleko honosnější než na prodlouženou a takové princeznovské :) A netěším, protože to znamená konec tanečních :/

Čočkový salát od maminky :)


Ještě bych vám chtěla oznámit, že bych ráda byla na blogu více aktivnější, protože mi opravdu chybíte, a tak můžete počítat s tím, že články budou přibývat častěji než sotva jednou za dva týdny :D Bude to chtít si trochu více uspořádat čas, ale co bych pro vás neudělala :) A navíc by to chtělo už trochu vnést do toho života řád, protože teď to mám všechno hrozně zmatené :D Takže bude pokračování oblíbených food insirations, nějaké ty receptíky, nově zavedenou rubriku Random photos a další novou položkou budou deníčky. Také bych chtěla zavést pravidelnou rubriku s jídelníčky, protože by mě to aspoň nakoplo k tomu, abych nejedla tolik čokolády a abych si v tom zase našla nějakou tu pravidelnost, protože nejíst sedm hodin v kuse, už je docela dost :D
Přidávat články bych chtěla v úterý, ve čtvrtek a v sobotu, protože v tyhle dny mám asi nejvíc času. 
Tak to by tak bylo všechno a vy se ještě dnes můžete těšit na první díl nové rubriky Random photos, ve které se mimo jiné objeví plno selfíček :D Jsem na nich opravdu závislá, a pokud sledujete můj instagram @lucciiik167, můžete to jen potvrdit.
Užijte si dnešní den :) Já odpoledne vyrážím za přítelem, tak už se moc těším <3

A na závěr další kašička s jogurtem Matyldou (znáte?), banánem, hořkou čokoládou, Lindt bonbonkem a ostružinami :)


10 komentářů:

  1. mňamky :)
    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Dala bych si tu poslední kašičku! :D Na články se moc těším, jinak, přestěhovala jsem se na blogspot, tak se můžeme lépe "sledovat" :))

    http://mywaytofitness.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé samý dobrotky... vidím to tak že já nekoukala jen na kašičku ale i četla co sděluješ a vůbec se nedivím, kluci život děsně mění a u tebe je to vidět úplně ukázkově, nehrotíš školu, nemáš čas na blog, nehrotíš jídlo a prostě žiješ jenom láskou což je fajn a já tomu rozumím, ale taky nám tu chybíš ;-) doufám tedy že to s plánem zveřejňovat častěji myslíš vážně ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. My se tango ještě neučili..zrada :D Jinak už bych měla umět všechno, co ty, i když ten foxtrot už jsem asi malinko zapomněla :D A zrovna dneska mám 1. prodlouženou, takže se chci vidět, jak to tam zvládnu. Zvlášť taky proto, že jsem teď nemocná a dělá mi problém i sejít a vyjít schody, takže fakt nevím, jak přežiju 3 hodiny tance...No uvidíme. Těším se na články, hlavně na Food Inspiration :) Čokoládu mi ani nepřipomínej, dneska už jsem jí sežrala tolik, že jsem si to vybrala na půl roku dopředu :D

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. S tou maturitou tě chápu,on se tě ani nikdo ptát nebude co jsi měla z maturity za známky, tam jde zda jsi to udělala či ne. :)
    Jen si užívej chvíli, které můžeš strávit s přítelem, jsou určitě pěkné a hlavně nevíš co se může stát, tak to prožívejte, jako kdyby to mělo být naposledy.:)
    Je to mě moc těší, že tu budeš častěji. :)
    Až budu na instagramu ráda si tě přidám.

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. já se od té školy musím taky nějak odprostit, ještě v 17ti, skoro 18ti, mě rozbrečí špatná známka :D jídlo vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ukážeš nám pak šaty z prodloužené? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě :) Fotečka bude po prodloužené i s mým tanečníkem :)

      Vymazat
  8. Matyldu neznám xD Ale vypadá to, že papáš skvěle!:) Ve škole toho je teď hodně no... mě ani nejde tak o jedničky, ale ještě jsem si na to úplně nezvykla no.. když jsem na základce byla jedničkářka xD Ale zvyknu si xD Moc ti přítele závidím:3 I taneční:3

    OdpovědětVymazat
  9. Tu první kaši bych prosila zítra na snídani :P =))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)