instagram

neděle 11. ledna 2015

Food inspiration XI


Zdravím v tuto šíleně větrnou neděli! Máme tu další díl Food inspiration, tak si ho užijte. A do komentářů mi můžete napsat, co se vám líbilo nejvíc. Bude jich trochu méně, protože uplynulé dva týdny jsem moc nefotila. Buď na to nebyl čas nebo je fotka nekvalitní kvůli nedostatku světla.



Jako první tu máme tuto úžasnou kaši s jablíčkem, mandarinkou  a jogurtem. Bylo to zrovna v den, kdy jsem jela o prázdinách za přítelem, tak proto to blbé světlo
Maminčin nejlepší brokolicovo - dýňový nákyp :3 Měly byste zájem o recept? 
Kaše s banánem a borůvkami
Úžasné zapečené celozrnné těstoviny! Stačí uvařit těstoviny, zeleninu, smíchat, dát do pekáčku a zalít vajíčkem s troškou mléka kvůli konzistenci.
Snídáme ve dvou! Když u mě Honzík přespával na Silvestra, ráno jsem nám ukuchtila tyto dvě krásky s banánem, mandarinkou, kokosem a čtverečkem malinové hořké čokolády.
Jak na Nový rok, tak po celý rok. Zn: Zdravě!
Celozrnné roury se zeleninou, šunkou, tvarohem a sýrem.
A máme tu i večeři. Míchané vajíčko s plátkem celozrnného chleba a zelenina k tomu :)
Jelikož jsem se minulou neděli vzbudila strašně pozdě a měla jsem příšerný hlad, udělala jsem si rovnou dvojitou snídani. V misce nalevo můžete vidět ovesnou kaši s jablkem, skořicí a mandarinkou a v menší misce napravo je tvaroh smíchaný s půlkou jogurtu, holandským kakaem, medem a půlkou zbylé mandarinky k tomu.

Čočka, vařené vejce, zelenina a plátek celozrnného chleba.
Svačinka po náročné škole - jogurt se sypaným musli + pomeranč.
A máme tu i druhou večeři - celozrnný chléb pomazaný tvarohem, vejce naměkko a zelenina
Tvaroh s banánem a skořicí. Největší mňamka!
A zakončíme to dnešní mega porcí kaše s banánem, tvarohem a mandarinkou :) 
A to je konec dnešní food inspiration. Doufám, že se vám díl líbil. Přežijte ve zdraví začátek nového týdne ;) Já jdu teď cvičit a potom se nejspíš budu učit. Je znát, že je konec prvního pololetí, učitelé uzavírají známky a vymýšlí si různé čtvrtletky, že se to ani nedá zvládat. Doufám, že aspoň u vás je to lepší!

A abych nezapomněla: Založila jsem pro tento blog ask, takže pokud se chcete na něco zeptat, můžete zde :)


22 komentářů:

  1. Poslední kašička se mi líbí nejvíc. Borůvky máš mražené? :)
    Držím vám všem v následujícím týdnu pěsti, jsem ráda, že si na 3 měsíce ode dneška "odskočím" do zahraničí a šílenému týdnu se tak vyhnu.. :) :D

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný fotky, recept určitě přidej. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Budu se snažit co nejdřív, protože potom už na to zapomenu :D

      Vymazat
  3. Všechno vypadá krásně! Kde jsi vzala borůvky?:)
    A v minulém článku jsem se tě ptala jak stíháš cvičit,když máš tak nabité odpoledne, tak by mě zajímalo,když docvičíš o půl 9, jíš potom ještě něco?:)
    A recept přidej!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Borůvky jsou z mrazáku :)
      Samozřejmě! Nikdy se nestane, že bych cvičila a potom se nenajedla. Tělo nerozeznává denní dobu a po náročném cvičení určitě potřebuje doplnit energii. A na nesmysl, že večer se už jídlo ukládá do tuků, zapomeň! ;) A navíc jsem po cvičení vždycky pěkně hladová, takže bych určitě nešla spát hlady :) A dám si třeba vařená vajíčka a k tomu zeleninu :) Ale jak už jsem zmiňovala, tak mi to vůbec nevyhovuje takhle večer cvičit, takže budu cvičit méněkrát za týden, ale o to intenzivněji :)

      Vymazat
  4. Uplně si mi udělala chuť s těma borůvkama :D a taky s tim těstovinovým salátem :D Jinak i vše ostatní vypadá skvěle a chutně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já pochopitelně nejvíc oceňuju sladký, znáš mě a ty dvě kašičky jsem i likovala na instagramu :-) ale krásně vypadá všechno a budíš ve mně touhle noční dobou hlad xD
    --
    Vaše spolužačky jsou divný, přes vánoce makat a odpírat si... ale aspoň máš thinspiraci xD No jo, angllický čtenářáky jsou horor, zvlášť s naší angličtinářkou xD Vy v pondělí začínáte až v deset? jooo to závidím... ale bejt tam pak do odpoledne bych nechtěla xD Tebe fakt že je to válečný porno odrazuje? :-O no, ty na to nepotřebuješ koukat xD No jo, taky se divím že jsem zvládla napsat něco tak dlouhýho o jediným dni, ale když píšu svý pocity ohledně nějakýho kluka (v tomto případě spíš chlapa, na kluka je mu dost) tak se rozkecam až moc xD
    --
    Mimochodem, kapitoly ignoruješ nebo co to má bejt?
    No jo, tys dospěla, se vztahem se každej změní a ji to určitě brzo čeká taky, neboj, takže tě pochopí a ty si s ní budeš rozumět víc ;-)
    Ty chceš svou -A? Nechtěj, miláčku, ty holky jsou neskutečný chudáci, já zažila něco co považuju za stalking asi měsíc a byla v háji, ony tak žijí kolik let a prožily si kvůli tomu tolik špatnýho a ty jim to závidíš? takovou akci fakt nepotřebuješ, máš krásnej život a nudnej rozhodně ne ;-) jim jdou závidět fakt leda kluci, hadry a párty, ale -A vážně ne... no, snad to nikdy nezažiješ ;-)
    Nechápu proč vůbec něco jako tipování známek je xD
    Legíny a tepláky jsou přece úplně něco jinýho!! Nevysvětlíš, ale můžeš ukázat rozdíl jako já, eM. už to chápe xD Jojo, tohle je na fránině nejlehčí xD Mimochodem, jak jsi mi jednou říkala o těch francouzských písničkách, najdi si třeba Ivu Fruhlingovou, ta francouzsky zpívá, teď si ji pouštím ;-)
    Jestli chcete skupinovej chat, klidně, a pomlouvat mě tam můžete taky, založila bych ho už jen kvůli domluvě toho příběhu a abych vás tam mohla otravovat kdykoli něco zveřejním - a vy sebe vzájemně taky xD Tvé zapojení do příběhu téměř požaduju, píšeš skvěle a je vidět že si už dělíte role, Andie bude dělat zvraty a ty převezmeš moji roli v psaní romantiky - a žádám stejné podrobnosti které sama vypisuju - ale to ty nevíš protože nečteš xD

    OdpovědětVymazat
  6. Koukám, že taky docela ujíždíš na banánech :) A ty borůvky, já chci takyyy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Banány jsou nejlepší! Kam se na ně hrabe třeba takové jablíčko, i když ho mám taky ráda :D

      Vymazat
  7. Jé, mňááám :) Je t nádherně nafocené, já bych si dala ty těstoviny se šunkou :3

    OdpovědětVymazat
  8. Týjo kdybych měla hledět na světlo, tak nemám na blog co dávat :D nejvíce se mi líbí kašička pro tebe i pro Honzu :3

    OdpovědětVymazat
  9. Borůůůvky :* jinak krásná inspirace :*

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuju, my jsme o nich mluvili i celý minulý týden. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Krásně papáš :) Ten nákyp s dýní a brokolicí bych si dala hned :))

    OdpovědětVymazat
  12. mňaaam ♥ potřebuji brokolicový recept :D :)

    OdpovědětVymazat
  13. Udělala jsi mi chutě na borůvky :(( Ale na ty si budu muset počkat do léta :D

    OdpovědětVymazat
  14. Všetko vyzerá úžasne, no najviac si mi urobila chute na kašu s čučoriedkami....mňam!! :-)

    OdpovědětVymazat
  15. kašička je nejlepší způsob, jak začít den :33

    OdpovědětVymazat
  16. mňam mňam.. hned mám chuť na čočku, na brokolici a na omeletu.. nic z toho jsem pěkně dlouho něměla! díky za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  17. Všechno to vypadá bezvadně!
    Hlavně se mi líbí ty těstoviny. Když je zapékáme, taky je poléváme rozkvedlným vajíčkem, to ne k nezaplacení. A ty druhé vypadají taky skvěle.
    I kašičky jsou jako vždycky boží a souhlasím, že tvaroh s banánem a skořicí je největší mňamka :)

    http://kuchtimeslaskou.blog.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)