instagram

sobota 17. ledna 2015

My diary 17.1.


Ahoj!
V první řadě bych vám chtěla poděkovat za tak hezké komentáře a otázky, které mi píšete na blog a na ask. Jste skvělí! :)
Takže dneska jsem se zase krásně vyspala, je to rozdíl oproti školním dnům, kdy mnohdy nespím ani šest hodin. Udělala jsem si výbornou snídani a hned po ní šla cvičit, protože byla na mé poměry docela malá :D Měla jsem banánové lívanečky podle Cassey Ho :) Cvičila jsem dneska zase tak hodinu a půl a docela mě to i bavilo. Sice je pravda, že po ránu jsem taková neohebná a celkově slabší, ale dalo se to. Jen to cardio dnes bylo zabijácké :D K obědu jsem měla pstruha, takže jsem si zase pochutnala. Jen jsem měla takový menší argument s babičkou, která je teď tady se mnou a s bráchou, protože rodiče odjeli na prodloužený víkend. Vadilo jí, že jsem si nevzala polévku a brambory. Úplná krávovina a ona na mě kvůli tomu řve. Dneska jsem totiž chtěla vyzkoušet low carb  eating a bylo to super. Pochutnala jsem si mnohem víc než když jím svoje normální porce příloh a podobně. Po obědě jsem se chvilku učila, ale jen tak, aby se neřeklo. Pak jsem obešla blogy, ulejvala se, zase se chvilku učila a pak hodinu přidávala fotku s kámoškou na fb. To je tak, když ona si vymyslí, že tam tu fotku nechce a potom zase jo, tak jsem musela celou koláž několikrát předělávat :D Je hold náročná :D Dnes asi půjdu spát brzy, protože jsem nějaká unavená, ráno se mi zase motala hlava, tak si radši odpočinu. Asi to bude tím, že přichází návštěva v podobě mých dnů. Nechci! :D Dneska vám sem dám i svůj dnešní jídelníček a seznam videí, co jsem cvičila :) Možná se vám bude jídelníček zdát menší, ale v posledních dnech jsem hodně prasila, tak jsem dneska musela odlehčit a místo komplexních sacharidů jedla jen sacharidy z ovoce a zeleniny :)
Jo a mimochodem dnes je to přesně čtyři měsíce od prvních tanečních a tím pádem i prvního setkání s mým miláčkem <3





Jídelníček:
Snídaně - banánové lívanečky (1 banán, 1 vejce, kousek másla) s trochou bílého jogurtu a s borůvkami
Oběd - pečený pstruh s vařenou zeleninou
Svačina - bílý jogurt s jablkem a pomerančem
Svačina II. - okurka, kousek žluté papriky, sýrovo - šunkové rolky
Večeře - uzená makrela, okurka, mrkev, rajče, cherry, kosek žluté papriky
Večeře II. - pomeranč

Workout:
- Cardio 2 z Body revolution (Jillian Michaels)

Prostě dokonalá postava! :3
ASK    FACEBOOK   INSTAGRAM

22 komentářů:

  1. Když jsem nějakou dobu byla na lowcarb stravování, taky jsem se neustále hádala kvůli přílohám s ostatními :D

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. to já si nedokážu představit den bez sacharidů! :DD lituju lidi, kteří b kolem mě prošli.. bych byla tak nepříjemná :D ale moc to s tím cvičením nepřeháněj! :D at si neuženeš tělo:)

    No každý má spotřebu jinou no..:D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeden den jsem si to zkusila a dneska už jím normálně :) Takhle hodně cvičím jen o víkendu, v týdnu některé dny vůbec nebo necelou hodinku :)

      Vymazat
  3. Mňam, ty lívanečky vypadají skvěle! :) Teda, to je videí, hodinu a půl by mě to asi nebavilo. :)No jo no, babičky, těm to nevysvětlíš. :) Ale doufám, že se nehodláš stravovat low carb dlouhodobě, tělo přece jen potřebuje hlavně i ty komplexní sacharidy. :)

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně náhodou to cvičení 90 minut bavilo, ale ke konci už jsem se těšila, až to docvičím :D
      Samozřejmě se takhle nehodlám stravovat dlouhodobě, dnes už jsem zařadila komplexní sacharidy, bez kterých by to prostě nešlo :) Taky jsem byla včera celkově taková slabší :) Dneska už jsem měla úžasný mugcake a za chvilku bude i rýže :) Jen jsem chtěla vyzkoušet, jaké by to bylo a trošku odlehčit na jeden den :)

      Vymazat
  4. Včera jsem k obědu taky měla rybu a fakt jsem si na ní pochutnala. Hrozně dlouho jsem jí předtím neměla. A lívance jsou úžasné! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty lívanečky vypadají úžasně, kam pořád chodíš na ty borůvky? :)

    OdpovědětVymazat
  6. lowcarb dietu bych nepřežila, jsi blázen, že do toho dobrovolně jdeš (a ještě ti to vyhovuje!.D) obdiv :)
    a proč příjem jen rychlých sacharidů? lepší spíš právě komplexní, ne?:)
    a to už jsou čtryři měsíce od začátku tvých tanečních? to utíká .O
    krásná rybička, mám na ní teď chut :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam lívanečny :3 Ty jsou strašně dobrý. :) Gratuluji ke čtyř měsícům. ;) Jídelníček máš pěkný takový lehčí.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten jídelníček máš perfektní :) kéž bych takhle dokázala jíst.. A s tou postavou s Tebou souhlasím, také se mi nejvíc líbí takovéto :)) žádné svalané mužatky :D ale krásné křehké slečny.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný jídelníček i pohyb!:) Taky mám své dny no xD

    OdpovědětVymazat
  10. Gratulace k výročí, za chvíli spolu budete rok a třičtvrtě jako Michalka s její láskou xD dlabeš krásně, vztekání rodičů znám, děsný xD jinak chválím i cvičení, já teď získala tou mojí sobotou novou motivaci, uvidíš jakou xD Nemotá se ti ta hlava z nedostatku cukrů? slečna vypadá dokonale... slintám xD
    --
    Copak jsi nakupovala ty? Školu máme divnou ale tohle nebyl učitel ale jenom nějakej externí co k nám chodí jen na dvouhodinovku znakovky v úterý odpoledne xD Chudáku se známkama, ale stejně ti ty tvý můžeme spousta z nás jen závidět xD Poznávačku osobně bych nejradši vyhlásila nějakou hromadnou, ale to by se těžko organizovalo xD kašli na zbavování závislosti, kafe je super ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. No jo ty máš vlastně taky modrookýho... ale tomuhle je maximálně nepodobnej xD Jooo PLL mi to připomíná taky, byť mě logicky jako první zas napadal začátek Andy Waissový xD Taky se divim že mi nic nebylo a druhej den jsem byla v práci xD Příště se nemůžu dočkat xD
    --
    Jojo takže ty kalorie co jsi včera vydržela dneska vypiješ xD Ty čtyřku mít nikdy nebudeš xP Kafe jeaspoň užitečná závislost, znam horší xD

    OdpovědětVymazat
  12. Zůstan u jáhel, kaše jen z jáhlových vloček je fakt kedr :D:D zkoušela jsem na tvoje doporučení ten čokoládový se zázvorem a byl super, ale pekanový je lepší :3

    OdpovědětVymazat
  13. gratuluji k 4-měsíčnímu výročí :) jídelnček se mi náhodou moc líbí ;) a pstruh hmm mňam, taky bych si dala ;) za to cvičení tě obdivuju, to já si jsu raději zaběhat, nerada se trápím doma s cardiem :) učit se bay se neřeklo, tak to je hezký vyjádření :D aa moje dny, ani mi nemluv, kdo by chtěl že? ;) happyandhealthydiary.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to se moc netěším :D a těch 120 g bylo opravdu moc ,že jsem to nemohla ani sníst ,ale až do oběda jsem byla plná.

    OdpovědětVymazat
  15. Já bych tedy lowcarb stylem jíst nemohla, po 2 dnech bych padla a asi někoho i uškrtila :D

    OdpovědětVymazat
  16. Kde se nám schováváš? :( :D máš toho ve škole hodně, co? :/
    Jinak na blogu je giveaway, tak se můžeš zapojit :)

    OdpovědětVymazat
  17. Já chcoi ty plavky! :D On není moc dobrý nápad sledovat ty jídelníčky ve 12 večer, kdy začínám mít hlad, fakt ne :D Tu rybu bych si hned dala :) A pěkně cvičíš, to já si už ani nepamatuju kdy jsem tak dlouho cvičila naposled :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ty lívanečky vypadají krásně :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)