instagram

sobota 18. dubna 2015

Changes

Dobré odpoledne.

Dlouho jsem o tom přemýšlela, až nakonec dnes jsem se rozhodla. Nevím, zda to bude na měsíc či na půl roku, ale rozhodla jsem se, že na nějakou dobu přeruším blogování. Rozhodně ale nechci někoho zklamat, pokud máte rádi moje články, ale poznala jsem, že jsem se stala na jídle celkem závislá a nechci to nechat zajít příliš daleko. Jsem totiž člověk, který se nechá dost ovlivnit okolím. Největším "pokušením" jsou pro mě různé směry stravování, ale i obyčejné množství jídla, které ta a ta blogerka sní. Trpím přílišným pozorováním, co kdo sní a už mě to začalo štvát. Nechci se jen pohybovat ve světě jídla a cvičení, ale chci žít normální život. A pojem normální určitě neznamená nakukovat lidem do talíře. Nechci říkat, že nevedu společenský život, to v žádném případě.

Doufám, že mi to pomůže vyléčit moje problémy s jídlem, s kterými se v současné době potýkám. Nějakou dobu to bylo přejídání, teď to ústí už téměř ke strachu z jídla a oddalování každého denního chodu. I když třeba už umírám hlady, dělá mi problém vstát a jít si přichystat jídlo. Možná ze strachu, abych zase nepropadla přejídání? Těžko říct...

Také mě tíží výčitky z nedostatku času na blogování. Ano, opravdu to je těžké si nějaký čas na to udělat, když přijedu nejčastěji v pět hodin odpoledne ze školy, najím se, jdu cvičit a naučím se. Rázem je jedenáct hodin večer a já musím opět do postele. Navíc mi vychází čistá pětka ze zeměpisu a opravdu nechci dělat reparát, takže se musím opravdu hodně snažit. Aby toho ještě nebylo málo, zanedlouho mi začne autoškola, takže toho času bude ještě méně a já budu muset počítat s tím, že budu každý den doma až v sedm večer. A to ani nemluvím o zkouškách na klavír.

Neříkám, že s blogováním úplně přestávám, jen si musím dát pauzu. Doufám, že mě chápete a nezlobte se.

Mám vás moc ráda :*




10 komentářů:

  1. K blogování se můžeš vrátit kdykoliv ;) Jestli cítíš, že je potřeba dát si pauzu, není důležité se omlouvat. Tohle je virtuální svět, ten pravý je venku za dveřmi. Tam bys měla být šťastná ;) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně jak píše M* - reálný svět je za dveřmi a ten by sis měla užívat :) takže se nemusíš omlouvat :) a školu určitě zvládneš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto to chápu a myslím, že jsi udělala nejlepší rozhodnutí, jaké jsi mohla:) Je skvělé, že sis sama uvědomila, že přílišné pozorování není dobré. Také jsem kvůli tomu kdysi přestala pročítat blogy a instagram, jelikož se díky tomu pak člověk v jídle akorát tak plácá:) Tak držím palce, ať se v reálném životě maximálně daří :))

    OdpovědětVymazat
  4. Je to škoda, tvé články nám budou chybět, ale naprosto to chápu :) Navíc kdykoliv můžeš zase začít. Přeji ti hodně štěstí jak se školou tak i s tím problémem o kterém píšeš :) Určitě se s tím vypořádáš a až budeš připravená rádi zase tvé články uvítáme! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Když to tak čtu, jsem taky jídlem dost posedlá. Měla bych s tím taky něco dělat! Každopádně tě chápu a jsem ráda, že tě mám aspoň na fb:) Přeji hodně štěstí!:)

    OdpovědětVymazat
  6. to je pochopitelny, drz se a az budes pripravena, vrat se :)

    Soutez o prednabitou kartu do HM za 1 000 Kc.
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2015/04/velikonocni-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  7. Jistě, že to chápeme a podporujeme tě :) Až se budeš cítit silná na to se vrátit, budeme rádi! Jinak držím palce, ať se už nepotýkáš s takovými stavy ohledně jídla a ať se ti daří v autoškole ;)

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Pokud to takto cítíš a blogový svět tě takto oblivnuje, pak bude nejlepší si dát na chvíli pauzu :) Třeba se to potom zlepší a zase se vrátíš!:)

    OdpovědětVymazat
  9. hlavně začni už normálně jíst..dle instagramu si myslím, že tvoje porcičky byly fakt jako dětské,přeju ti stěstí se školou a doufám, že se přestaneš bát jídla a začneš vypadat i víc normálně žensky a ne vychrtle, promin mi to, ale jsi fakt jako kostlivka:(((

    OdpovědětVymazat
  10. hodně štěstí lucy, určitě to zvládneš a pauza v blogování ti rozhodně pomůže! měj se krásně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)