instagram

středa 16. prosince 2015

Christmas time

Ahoj! 
Po delší době jsem zase tu. Asi vynecháme tu úvodní omáčku a vrhneme se rovnou na článek! 
Jak si někteří mohli na instagramu všimnout (btw sledujte mě pod jménem @lucciiik167), nedávno jsem onemocněla, a tudíž si válím už druhý den šunky v posteli. Je to jen nějaké nachlazení v podobě bolesti v krku, rýmy a bolesti hlavy, ale já prostě musím využít každé příležitosti vzdát se každodenních povinností a odporoučet se do postele. Samozřejmě s čajíkem a nějakým tím filmíkem. Nemáte nějaký super film, který byste mi mohli doporučit? Do školy asi zavítám zase v pátek, aby se neřeklo, a navíc aby mě naši pustili v sobotu na ples mýho miláčka ♥ 
Ve škole to teď jde opravdu ztuha, připadá mi, že jsem si zhoršila snad všechny známky. Ale do pololetí ještě nějaký ten čas máme, takže v lednu musím zabrat!
Ani mi nepřipadá, že už za týden tu máme Vánoce. Venku to vypadá jako na podzim a ani tu správnou vánoční náladu nemám. Cukroví máme napečeno jen pár druhů, a to každoročně touhle dobou míváme už asi deset. Doufám, že do toho týdne mě to zase pohltí jako vždy a budu se na Ježíška a celkově Vánoce těšit víc. 
Mimochodem, co si přejete k Vánocům? Já bych si strašně moc, ale opravdu hrozně přála náramek Pandoru, což je asi takové moje nesplnitelné přání. Potom by se mi hodila peněženka, voňavka od Victoria Secret, nový lustr do pokoje, kabelka, nějaké to oblečení na běžné nošení a na cvičení, knížku od Johna Greena a hodinky. A opravdu velmi nenápadně jsem podstrčila miláčkovi, že nutně potřebuju obřího méďu, abych se v noci sama samotinká nebála, když zrovna nespíme u sebe. 

¨
Se společnou snídaní jsem si opravdu vyhrála. Ovesná kaše s nastrouhaným jablíčkem, hořkou čokoládou, ořechy a kaki. Nejlepší kombinace!


Minulý pátek jsme se byli podívat na vánočních trzích a když už nás to tam přestalo bavit, šli jsme na nákupy! Jelikož jsem řídila, nemohla jsem si dát ani svařáček nebo punč, tak jsem si musela udělat radost něčím jiným :D Sice asi o 1300 Kč dražší než svařák, ale když jsem měla ten svátek... Musím říct, že miláček vybral dobře, bunda je krásně teploučká a já jsem měla na zimu jen kabát a další dvě bundy, které se mi k ničemu nehodí, takže volba byla jasná :)


A tady máme bundu ještě z boku :D


Tahle fotka už je o něco starší, ale to kafe bylo opravdu výborný! Byi jsme zrovna s našima a bráchou na nákupech (ok, teď to vypadá, jako bych nedělala nic jinýho než nakupovala) a celí vyhládlí po shopping cardiu jsme si sedli do Tchiba.


Miluju tyhle fotky s mým zlatíčkem a byl by hřích se o ně s vámi nepodělit :)



Jedna z plesu, který byl opravdu užitý :) Byla jsem tam s miláčkem a ještě s kamarádkami a kamarády a ten večer mi opravdu nic nechybělo. Víc takových večerů prosím! Jo a jsem asi na dvaceti fotkách s lidma, který ani neznám :D Netuším, jak a proč :DDD 



Pečliví zdobiči :D Musím se přiznat, ale já ty perníčky vůbec neumím zdobit a pokaždé to dopadne katastrofálně! Ale Honzíkovi to jde náramně :) 







Ten pocit po cvičení je prostě nejlepší! Vždycky udělám asi milion fotek a pak vybírám, která je nejhezčí :D Bohužel teď jsem ze cvičícího provozu tak trochu vyřazená kvůli té "nemoci". A to jsem se těšila, že před miláčkovým maturitákem zamakám a budu vypadat neodolatelně. Tak nic, no :D


Dnešní večeře, aneb když se po celém dni v posteli konečně hodláte normálně najíst :D Taky se vám stává, že když jste nemocní, nemáte vůbec chuť k jídlu a zhubnete asi deset kilo? Mně pravidelně, ale nestěžuju si :D Aspoň nějak ty chutě zkrotím, nebudu mít tak roztáhlý žaludek a nebudu po Vánocích jako prasátko :D



Můj brácha se prostě neumí fotit a vždycky ho musím držet násilím, aby vůbec byl na té fotce vidět :D Protože zajímavější je samozřejmě sníh s polystyrenu, co si budeme povídat.


Asi jsem byla hodná :3 Další playboy do sbírky a lilie tu ještě nebyly. I když růže mám radši :D Neprovoní vám aspoň celý barák a vy můžete v klidu spát :D Ale stejně ráda dostávám kytičky :3


Vypadá to, že se stravuju jen z kaše. Ano, mám ji hodně ráda, ale ostatní jídla nejsou tak zajímavá a nedokážu si s nimi tak vyhrát jako s kaší.



Nejoblíbenější šatičky ♥ Černá barva je stejně nejlepší!



Další kaše. Už si s tím připadám trapně :D


Nikomu ho nedám! Jenom můj!♥


Už jsem také propadla vůni a chuti eos balzámů. Sice jde o trochu dražší záležitost, ale opravdu voňavou a chutnou :D Tohle je zrovna strawberry sorbet a nemůžu si vynachválit :) Pokud někdo váháte, neváhejte a běžte vykoupit nejbližší drogerku!


S kafíčkem ta škola hned lépe utíká (dobře, aspoň první hodina) a aspoň se necítíte celý dentak mrtví. V poslední době jsem spotřebu kafe výrazně snížila a teď si dávám jenom kvalitní. Takže žádné rozpustné, z kterého mi bylo stejně vždycky blbě.



Napadl nám sníh, který ale stejně moc dlouho nevydržel. Jsem zvědavá, kdy se dočkám Vánoc na sněhu, a ne na blátě.


Tak to by bylo pro dnešek všechno :) Já doufám, že se vám článek líbil a odteď chci přispívat pravidelněji. Pokud byste si chtěli ode mě přečíst nějaký článek, neváhejte a napiště do komentářů. Napadlo mě, že bych udělala článek, kde bych zodpověděla všechny vaše dotazy, co myslíte? 

Pro dnešek se ale už opravdu loučím a brzy na viděnou! :) 

12 komentářů:

  1. Super clanek :) urcite koukni na so undercover :) nejlepsi film!! Tak se brzo uzdrav a uzij si ples :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné fotky, moc Ti to sluší ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :) napsala jsem ti na mail, tak se prosím podívej. Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek :) miluju vánoční články :D Z filmů bych ti poradila animovanou vánoční pohádku: Polární expres. Někomu se to nelíbí, ale mě moc! A k Vánocům si taky přeji hodinky :) A pak nějaké to oblečení a takové ty holčičí blbůstky :D Doufám, že ještě do Vánoc článek přidáš, ale jestli ne, tak krásné Vánoce! :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Expres jsem viděla a za mě palec hore! Tobě taky, ale myslím, že do té doby ještě něco napíšu :D

      Vymazat
  5. Ta úplně první snídaně vypadá velmi vánočně. Perníčky máte hezký (já se se zdobení vztekala zrovna dneska ;-)).
    Na Vánoce moc přání nemám - jen lampičku na psací stůl k počítači. A pak uvítám knížky - nejlépe detektivky.
    http://werka13.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem eos ještě nepodlehla a snad ani nepodlehnu, už tak moje peněženka pláče :D Perníčky máš hezké, taky jsem o víkendu zdobila, klasicky místo učení... Ale konečně je ta škola "za námi", pokračování v únoru... Uzdrav se :)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. No neeeee ty bloguješ!! A já kupodivu taky :D Koukej se uzdravit ;) bunda skvělá, taky plánuju koupit ale spíš kabátek :) kašička vypadá náramně a závidim jednak že už jezdíš a jednak žes nesekla s cvičenim, kdežto já se k němu od novýho roku budu muset zas pracně vracet, to obdiv ;) taky nemam vánoční náladu, ale dárky už koupený :) a letos ani moc nevim co chtít, tk nějak mam všechno co si můžu přát což je krásnej a požehnanej stav :)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem byla minulý týden nemocná, naštěstí už je to pryč...nesnáším to ležení v posteli, chybí mi pak cvičení :D ale zase jsem ráda, že jsem si trochu odpočinula...Ale já i během nemoci ráda jím :D Ono je to pro mě další plus, krom toho, že si odpočinu, tak si můžu také v klidu sníst vše, co si nachystám a můžu si i více vyhrát (hlavně co se snídaní týče :D) Bunda ti sluší :) a jinak jste moc krásný pár :) Vůbec nevadí, že fotíš jen kaše - pro mně je to jedno z nejlepších jídel :)
    Vše vypadá krásně :) Doufám, že na snídaňový cheesecake přidáš recept, hned bych si ho dala ! A paella vypadá taky dobře - mně by nějaké chilli navíc nevadilo, poslední dobou jsem si moc oblíbila pálivá jídla :D Jen když vařím něco i pro mamku tak si to pak musím ochucovat až na talíři, protože mamka už si stěžuje, jak moc je to pálivé :D
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)