instagram

čtvrtek 23. října 2014

My diary 23.10.2014



Ahoj :)
Jak jsem slíbila, tak jsem se přišla podělit se svými zážitky posledních uplynulých dnů :)
V sobotu, jak už víte, tak jsme si udělali s přítelem takový menší výlet. Nad městem, kam chodíme oba do školy je totiž nově vybudovaná rozhledna, a tak jsme se ji rozhodli navštívit. Ten den bylo opravdu teplo, řekla bych, že poslední teplý den v tomto roce, a tak jsem měla na sobě jen tričko a svetr :) Nachodili jsme za ten den asi deset kiĺometrů, protože než jsme došli skoro ze středu města až na tu rozhlednu, taky to zabralo nějaký ten čas. Nicméně výlet to byl krásný a na zakončení nás naši pozvali na kafčo :3 Dali jsme si latté a k tomu jakýsi hruškový dort s čokoládovým krémem, ve kterém byla opravdu cítit čokoláda. A abych nezapomněla, protože jsme slavili s Honzou výročí od poznání, tak mě obdaroval růžičkou :)

Spolu na rozhledně :)

Honza fotografem :)
Byla to dobrota <3
Neděle byla takový ulejvací den. Prostě jsem odpočívala, učila se a tak různě :) A fotila jsem se :D Měla jsem totiž svoji fotící náladu :D

Selfie před odjezdem musí být :)

Sweater weather :) Také nosíte svetry? Já jsem si je teď úplně zamilovala :)


Pondělí - vyčerpávající den. Mám to štěstí, že my holky začínáme až třetí hodinu, protože kluci mají tělák, tak vstávám před osmou a jedu do školy až na desátou :) Hned první hodinu jsem vyfasovala jedničku ze zkoušení z němčiny. No jo, občas jsem taky šprt a naučím se v autobuse místo ve škole :D Odpoledne tělák, který mě hodně bavil. Hráli jsme totiž něco jako florbal, ale pojato poněkud zábavnější formou. A aby toho nebylo málo, po škole mám ještě hodinu klavíru, takže pondělí je dost rušné. Ale nevadí mi, že přijíždím v sedm večer domů :D Aspoň nesedím nečinně doma :) Poslední dobou totiž potřebuju pořád něco dělat.
Úterý bylo taky dost náročný. V chemii písemka, z které jsem dostala dvojku, a to jsem se začala učit pět minut před hodinou :D Hodiny chemie bývají docela zábavné, při písemkách padají ty nejlepší hlášky a je tam sranda :D A s jednou spolužačkou se vždycky bavíme. Učitel většinou stojí hned vedle nás, takže slyší, že si nenapovídáme, ale bavíme se :D A nevadí mu to 0:)
Večer jsme s Honzou šli do kina, a jak už víte, tak to nebyla žádná romantická slaďárna, ale rovnou Drákula! Předtím jsme se šli "projít" do parku, před kinem koupili popcorn a začal film. Měli jste vidět mou reakci, když jsem zjistila, že má dabing v angličtině :D Až na to, že jsem teprve za půlkou filmu zjistila, kdo přesně je Drákula, to bylo super :)

Selfie před odjezdem musí být :)


A konečně se dostáváme k jádru článku. Včera jsem totiž měla prodlouženou, takže jsem si kvůli tomu musela přehodit laborky, abych se stihla hezky v klidu doma nachystat :) Šaty jsem měla půjčené a naprosto jsem si je zamilovala <3



Když jsem s mamkou šla z auta, šli kolem nás dva kluci s holkou a jeden z nich povídá: "Hele, princezna. Podívej se!". Z toho jsem nemohla :D A taky Honza mi celý ten večer říkal, že jsem jeho princezna O:)
Tady máme šatky ještě zezadu :)


Možná by vás zajímalo, jak celý ten večer probíhal. Tak na zahájení tam tancovaly menší děti nějaké předtančení a následovaly větší děti (kolem jedenácti let), kteří nám zatancovali džajf, čaču a tango. Bylo to opravdu úžasné. Takové ladné pohyby, krásně sladění s partnerkou, to se jen tak nevidí. Až se divím, že tohle jde v jejich věku vůbec dokázat. Kam se na ně hrabeme my, kteří tancujem na našich tanečních lekcích :D

Ano, já jsem všude vytlemená :D Poznáte mě? :D

Následovala pánská volenka, což jsme si s Honzou krásně zařídili, že jsme si sedli blízko sebe, aby mu mně nikdo nevyfoukl :D Tentokrát naštěstí žádné střídání nenastalo, protože byl shodný počet holek a kluků. Normálně totiž máme víc kluků :D

Když jsme spolu, nic nám nechybí... :)
Potom už začla soutěž o nejlepší pár. My jsme se dostali pouze do druhého kola, kdy na porotu zabral můj úsměv :DDD Dál už jsme se na to vykašlali a jen se dívali.


Měli jsme džus, který můžete vidět na obrázku výše a ještě růžové víno O:) Nebojte, piju jen výjimečně, při významných událostech, mezi než patří i prodloužená :) Když jsme ale potom měli znovu tancovat, zamotaly se mi nohy a málem jsem upadla. Kdyby mě Honza nedržel, už se dávno válím na zemi :D

Fotečka s kamarádkou :)
Celá ta akce zase strašně rychle utekla, jako běžné taneční kurzy. Vždycky se ani nenaděju a už najednou končíme. Škoda, že místo dvou hodin nebývají třeba tři hodiny. Bylo by to mnohem lepší :)



Fotečka s maminkou :) Nedivte se mému unavenému výrazu, už bylo asi deset hodin večer a já ještě měla v sobě víno :D
Celou tu akci bych ještě chtěla jednou zopakovat, ale budu si muset počkat až na závěrečný věneček, který budeme mít v prosinci a na který budu mít ještě hezčí šaty :) Už se moc těším!



A plynule navazujeme na dnešek, který jsem začala hned ráno kafíčkem, protože jinak bych riskovala, že bych při čekání na autobus usla ve stoje. Škola byla dneska strašná, ale naštěstí na nás učitelé brali ohled, když jsme měli tu prodlouženou. Při cestě ze školy jsem si ale musela opět dát kafe, protože to už opravdu nešlo :D Dala jsem si kokosové latté s pěkně hustou pěnou :) Kdybyste mě viděli, jak se procházím po městě v kabátku, botečkách na podpatku, s kabelkou a kafíčkem v ruce :DDD Doma jsem se hned vrhla na psaní článku, který píšu už asi hodinu a půl s nahráváním fotek, tak si toho važte.


No joo, závisláku!

A víte, co je dnes za den? Přesně měsíc, co jsme spolu začali s Honzou chodit, tedy měsíc od našeho prvního líbání! Neskutečné, jak to uteklo. Tenhle měsíc byl ten nejkrásnější, co jsem v životě zažila. Doufám, že takových bude mnohem a mnohem víc. Naše vzpomínky a zážitky bych za nic na světě nevyměnila. Miluju ho <3


"Nevystavuj se!"
 "Já se nevystavuju"! :DDD


Mějte se krásně a užívejte života, dokud jste mladí! :) A máte můj obdiv, pokud jste dočetli až sem :D

6 komentářů:

  1. je hezké, že ti dál dárek i takhle k výročí poznání :) a dort vypadá suprově a máš krásné svetry, taky bych je nosila nejraději furt, jsou úžasné :)
    klavír ti závidím, hrozně jsem na něj vždy chtěla hrát :) a že dávají Draculu ani nevím, zní to dobře
    šaty fakt krásné, jak na věneček! :) a na té fotce kde se směješ to vypadá spíš, jako když zíváš :D

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, ty si žiješ!:) Známky dobré, taneční, láska! Opravdu ti to moc slušelo, vám oběma:) Máš se teda super:)
    Děkuji:)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké fotky a ty šaty z té opravdu udělaly princeznu.:)
    S Honzou vám to spolu moc sluší a už od pohledu je vidět, jak se přímo doplňujete.:)
    Jen si užívej takových věcí. Jsem zvědavá, jaké šaty budeš mít v prosinci.

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tak já jsem jiná.. je to fakt divné, když tam všichni líbají a vy 2 tam jen tak sedíte... Tak to i chceš xD A já to beru teď už prostě jako úlet, nejsem taková naivka:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé moooc vám to sluší, do toho tvýho kluka se snad taky zamiluju xD... takovej fotící deníček ;-) s tou školou seš šikula, taky se učím na poslední chváli a relativně to vychází xD u tebe ale nezvyklé, ačkoli při tvé vytíženosti logické :-) začínat až na třetí hodinu bych fakt chtěla :-) A šatičky? Vážně jak princezna, neumím si představit jaký budeš mít na věneček, už tyhle jsou pohádkový :-) Páni, a dokonce výročí... závist!!
    --
    U mě se děje furt něco a to ti toho ještě dost uniklo xD A častější návštěvy jen uvítám, stejně jako takhle dlouhý komenty, za ty jsem leda ráda, takže se neomlouvej, já tě naopak chválím ;-)
    Písničku jsem objevila teprve nedávno a nejspíš s ní budu chodit běhat, až se příště zas dokopu (naposledy to bylo minulou středu a pak v pondělí na těláku a baví mě to, jen nemám čas a zdraví) :-)
    Jojo, vidím že za H. fintíš a chápu ;-) Mě ten papír od míčových her nezachraňuje, ale omlouvá jejich nedokonalost xD
    Jojo, Harry je taky jediná PČ co mě baví xD A ne, nikdy předtím jsem ho nečetla, stydím se, ale napravuju a film pochopitelně znám :-) er-forma fakt konkrétně u Harryho moc nevadí, ale radší mám ich-formu, viz. Andy Waissová (čteš ještě vůbec?), jdou tam líp popsat pocity a myšlenky a na to já jsem ujetá :-) Aspoň ale že s Piráty a Pánem prstenů jsme na tom stejně a já zas tak "zanedbaná" nejsem xD
    Chudáku že seš taky nemocná, já o každých prázdninách, děs :-/ no jo, my holky jsme fakt nevděčný, nejdřív nadšený že přijdou a pak nadáváme, mívám to stejně xD
    Fráninu jsem taky chtěla z obdivu a teď s ní neúspěšně bojuju, ale ty nejsi flákač takže se jí určitě naučíš ;-)
    To víš, u nás jsou vzhledem k oboru i ti dva kluci výjimka, ale lepší než vůbec žádný, spolužačky jednak nejsou o nic lepší a pak, proč do školy chodit, když by tam žádný kluci nebyli xD

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)