instagram

pátek 16. ledna 2015

16.1. - busy


Ahoj :)
Píšu zase po dlouhé době, ale dřív to nešlo, protože je těsně před uzavíráním známek a učitelé se zbláznili. Takže jsem si nenašla ani hodinku k napsání na blog, protože všechno se stíhat vážně nedá. Pamatujete na má předsevzetí? Tak nestíhám už teď :D



Miluju takovéhle večeře! :3
Naposledy byl deníček minulý pátek, takže plynule navážeme na sobotu. Řekněme, že celý den jsem se pěkně ulejvala. Vzbudila jsem se zase pěkně pozdě, takže akorát večer jsem si zacvičila a tím má veškerá produktivita skončila. Jsem vážně taková hlava děravá, že si ze soboty nedokážu absolutně nic vybavit?
Neděle se nesla v duchu učení, i když jsem tomu moc nedalo. O tom vypovídají i moje výsledky, o kterých se dozvíte více dál. Dokonce jsem hrála i na klavír! A večer jsem cvičila celkem dvě hodiny, což bylo naprosto vyčerpávající. O čemž také vypovídá nedělní jídelníček, který se pohyboval okolo 2000 kcal, protože jsem po tom cvičení fakt byla úplně hladová, takže jsem sežrala, na co jsem přišla.
Pondělí už bude o něco zajímavější. Prostě moje víkendy nebývají moc zajímavé, spíš takové odpočinkové a moc toho nedělám, třeba se jen válím na posteli, jsem na facebooku a nic nedělám. Ale netušíte jak náročný můj facebook je. U toho se musí přemýšlet víc než u učení, protože když si píšete třeba se šesti lidmi najednou, tak musíte přemýšlet nad tím, co jste komu napsali a co ne :D Facebook je prostě náročný... :D Ale zpět k pondělí. Do školy jsem jela až na desátou, jako každý týden. Byla jsem tam ale jen na první dvě hodiny, protože po té druhé jsem s A. a B. odcházela na tříkrálovou sbírku. Skvělá ulejvačka. Na Charitě jsem si vyzvedly kasičku na vybírání penízků, cukříky a letáky. Chodily jsme na sídlišti, ale stejně jsme toho moc neobešly, protože tam bylo moc schodů a nás bolely nožky :D Lidé byli vesměs přívětiví, ale našli se i tací, kteří nám zabouchli dveře přímo před nosem. Celkem by mě bavila práce s lidmi. Nevím, co se mi na tom líbí, ale k tomu, abych byla spokojená, potřebuji být mezi lidmi. Někde sama samotinká bych určitě pracovat nemohla. Po dvou hodinách obcházení všech bytů nás to přestalo bavit, a tak jsme odnesly prašule zpět na Charitu a zašly do kavárny. Není nad to se ulít z tělocviku, navíc když jsme měly kvůli téhle akci omluvený celý zbytek dne. Daly jsme si kafíčko a já s B. cheesecake s malinami. Obojí byla naprostá exploze chutí! Prostě dokonalost, a navíc jsem měla pěkný hlad, protože při takovém chození vydáte energii až až. A nad dortíkem kecaly o fitness. B. i A. totiž taky cvičí, takže jsem je obohatila o nějaké ty novinky. Třeba B. už zkoušela díky mně i Cassey Ho, ze které byla naprosto unešená. A jelikož jsem měla celkem dvě hodiny čas před klavírem, zavolala jsem Honzíkovi, jestli by nemohl za mnou přijít. A. už musela na bus, a tak mě doprovodila B. H. chtěl jít na kafe, ale to jsem mu zatrhla, protože jsem jedno kafe právě vypila, a tak jsme šli na čaj. Já se chtěla jít projít, ale jemu byla strašná zima :D Vypili jsme čaj a pak mě doprovodil na klavír. Tam jsem docela zaválela, protože jsem se naučila jednu skladbu dopředu, takže mě pochválila. Ostatní byla bída, ale tak co už. Doma jsem byla až v sedm, takže jsem ani nešla cvičit a učila se na příští den, kdy toho bylo ve škole víc než dost.

D-O-K-O-N-A-L-O-S-T
V úterý jsem se začala učit hned ráno v buse, ale stejně mi to bylo víceméně na nic. Biologii jsem totálně podělala a ze zemáku mi vyšla kvůli těm debilním slepým mapám na trojku. Akorát anglinu jsem napsala docela dobře - mám dvojku, která se mi ale v ajině vůbec nelíbí! Tak doufám, že mi dá na vysvědčení jedničku, protože jsem nikdy z angličtinu dvojku neměla :) Po chemii, kdy mi zase úplně hrabalo, následovala volná hodina, protože učitel dlouhodobě chybí. Takže jsme s holkama kecaly. Samozřejmě o čem jiném než zase o klucích. Srovnávala jsem náš vztah s Honzíkem s kamarádčiným a zjistila jsem, že máme mnoho společného :D Po škole jsem šla zase s H. a tentokrát jsme na to kafe už šli! Bylo naprosto úžasně dokonalé! :3 Věříte mi, že tak strašně miluju kafe? :D A k tomu hruškový dortík. Já vím, nezdravý, ale hrušky jsou přece zdravé, ne? :D A pak se šli projít na místo našeho prvního líbání :3 Vždycky tam na mě přijde taková nostalgie a uvědomím si, jaké obrovské mám štěstí. Doma jsem si zacvičila a cítila jsem docela břišáky. A víte co? Už je začínám vidět i v zrcadle! Takže ještě musím shodit ten tuk na spodní straně břicha a budou tam!!! Ani nevíte, jak se na ně těším, takže teď se budu snažit navýšit bílkoviny a ten příjem trochu omezit, protože do léta tam budou úplně! :)

Mám chuť na kafe! :D
Středa byl zase super den ve škole. První hodina přetrpět latinu a potom byla konverzace z angličtiny, ve které jsme měli mlluvit o knížce, kterou jsme přečetli. Jak už víte, tak jsme četla anglického Hobita, ale bohužel jsem ho nestihla dočíst. Učitelka to ale nepoznala, dokonce se jí líbilo, jak jsem mluvila. Takže jsem dostala jedničku. Dále byla fyzika, ve které jsem zase vůbec netušila, ale to už se není u mě čemu divit. Já a fyzika prostě nikdy dohromady nepůjde. No a poslední hodina - němčina, takže docela ulejvárna, protože jsme jen mluvili a nic pořádného jsme nedělali. A po téhle hodině byl konec, protože naše škola měla den otevřených dveří, takže nás vyhnali :D Néé že by nám to vadilo. Obešla jsem si drogerie, zašla do knihkupectví a domů. Doma jsem zase cvičila a po zbytek dne se učila na čtvrtek.

Neříkejte mi, že tam nic nevidíte! Na fotce je to sice nic moc, ale v zrcadle jsem už ten náznak fakt viděla :) 
Ve čtvrtek jsme psali z němčiny a z angličtiny, takže obojí bude v pohodě. Jinak to nebyl ničím zajímavý den. Odpoledne jsem dopsala slohovky do češtiny, trošku jsem se naučila na matiku a na chemii, ale stejně mi to bylo zase na nic. Dala jsem mamce přečíst slohovky a obě se jí strašně moc líbily. Pořád mi říká, abych šla na vysokou zaměřenou na žurnalistiku, že mi prý psaní jde, tak nevím. Budu o tom uvažovat, protože H. taky říká, že na to mám :)

Ráno jsem si na sebe vzala sukýnku, což jsem neměla dělat, protože jsem pěkně mrzla :D Po cestě jsem si ještě koupila nový vosk na rovnátka, protože je mám strašně otlačené na dásních. Ve škole jsem také mrzla, ale to už je u nás samozřejmé. V latině jsem zase byla pěkně mimo, takže přes víkend se to musím všechno doučit. Psali jsme čtvrtletku z matiky, kterou jsem zase pěkně pos*ala. Vycházela mi úplně čistá dvojka a teď už to asi bude na trojku, jelikož mám asi jen dva příklady z pěti. Dokonce u jednoho jsem si opsala jen zadání, na víc jsem se vážně nezmohla. Pak jsme měli psát z chemie, kterou jsem ale překecali, takže moje piplání se s tahákem bylo zbytečné. Aspoň mám napříště.... :D Kvůli tomu sem si oblékla tu sukni, protože když máte třeba v ruce tahák, tak se to dá pod ni šikovně zastrčit :D Ale když sukýnka neposloužila k tomuhle, použila jsem ji aspoň na mobil, Jo, vím, že to vypadá a zní trochu divně, ale taky jste tuhle metodu někdy zkoušely ne? :D Učitelé nemůžou na nic přijít :D Tuhle hodinu nám s A. zase úplně hrabalo, což ale není nic nového. A pokračovalo to do příští hodiny, kdy jsme se i fotily :D Byla zase volná, protože odpadla hodina, tak jsme dělaly kraviny :D Ve fyzice nás to ale přešlo, protože máme docela přísnou učitelku, v jejícž hodinách si ani netroufám být na facebooku. Opět jsem se přesvědčila o tom, že jsem úplně blbá na fyziku. V poslední hodině tohoto týdne, což byl děják, jsem byla zase totálně mimo a myšlenkami někde úplně jinde. Už jsem se asi těšila za Honzíkem, který na mě čekal před školou :3 No... Hádejte, kam jsme zase šli :D Ale koukli jsme na kousek Pána prstenů! :) Večer mě zase odvedl na autobus. Čím dál častěji zjišťuji, že mám tu nejúžasnější osobu na světě! On je prostě taaaak moc hodnej! Myslela jsem si, že takoví kluci už nejsou, ale spletla jsem se. V buse jsem rozkoukala nový díl PLL, na který se ještě dnes dokoukám. Zatím není ničím zajímavý, jen ten nůž mě děsí. Už jste to viděly? .)

Naše focení :D 
A tímto pro dnešek končím. Myslím, že délka je dostatečná i pro Andee ;) Ještě vám sem dám jídelníček ze soboty, protože to je nejhezčí jídelníček, který se mi v poslední době podařilo najít. Chtěla jsem v úterý napsat další díl Food diary, ale tento týden jsem papala jako prasátko. Příští týden to musí být o 100 % lepší! A ten další jedu se školou na lyžák, tak tady zase moc nebudu.

Snídaně - ovesná kaše (80 g vloček) s banánem, tvarohem a velkou mandarinkou
Oběd - kuskus s vařenou mrkví a tuňákem
Svačina - jogurt s ořechy
Večeře - celozrnný chléb s pomazánkovým máslem, dvě vařená vejce, mrkev, červená paprika, rajče (po workoutu)

Mějte se a nenechte se zavalit písemkami!



ASK    FACEBOOK   INSTAGRAM

16 komentářů:

  1. Ty dortíky ti závidím!! :D Je dobré si tohle písemkové období zpříjemnit něčím sladkým :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, to je :) A super odreagování a popovídání si :)

      Vymazat
  2. Pohodove vikendy jsou fajn xD fb je fakt narocny, to mas pravdu xD taky chci pracovat mezi lidmi xD musela to byt sranda obchazet, to by me bavilo, navic pak kaficko, cheesecake... XD zavidim ti tvuj vztah, kavarnicky, dorticky xD na brichu musim taky zamakat! XDpff?. Tojen my,ame otevrene dny o vikemdech! XD mas pekne brisko:-) zurnalistika jo?:-) vosk na rovnatka jsem pouzila tak dvakrat v zivote xD ja mam mobil vzdy na lavici xD nezavidimim mit posledni hodinu v patek dejak! XD na pll musim kouknout:-) jinak taky jim hrozne xD pekny jidelnicek:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ten pondělek byl fakt super! :) O víkendech? Divný :D Já ho taky mívám na lavici, ale zrovna v té chemii sedím v první řadě, tak je výhodnější mít mobil pod lavicí :D Děkuii :)

      Vymazat
  3. Jak praví Kaylie - je třeba si život zpříjemnit : DA věřím, že toho máte ve škole dost, ale jen počkej, až budeš před maturitou, to bude teprve zábavička :D Trochu jsem si srovnala pojmy, co je to nestíhat :D Jinak je skvělé, že Vám to s Honzíkem takhle hezky klape, že jste se našli :))

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tomu se říká obsáhlý článek. :D Pravda, před vysvědčením se cítím ve škole jak blázen. Dortíky vypadají luxusně, zrovna dneska se taky chystám na nějaký podobný. Posezení v kavárně je skvělý relax. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi trvalo, než jsem ho napsala :D Jéé tak to si užij a já ti samozřejmě závidím! :D

      Vymazat
  5. Mám tvé články moc ráda, hodně dobře se čtou:) Doufám, že brzo napíšeš zase další! Co všechno jsi cvičila ty 2 hodiny? O.o Ani se nedivím, že jsi pak měla hlad:) taky to tak mívám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji! :) Zítra snad bude další ;) Už si to přesně nepamatuju, ale byla tam nějaká videa s Cassey Ho a pak taky cardio s Jillian Michaels :)

      Vymazat
  6. ten pocit když nestíhám na facebooku ani odpeisovat znám :D doufám že ve škole ti to dál půjde a ať se nemusíš furt učit ;) tyjo máš ty dny opravdu nabité, odpočineš si vůbec? a s tím jídlem to určo napravíš ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední dobou mi připadá, že vůbec neodpočívám :D Ale takhle mi to vyhovuje, potřebuju být neustále někde v pohybu :D

      Vymazat
  7. Jojo, o víkendech xD Tak to chápu, nesnáším sedět v 1. lavici xD

    OdpovědětVymazat
  8. Ještě že jsem teď nemocná a nechodím do školy:D ten stres před pololetím je hroznej:D držím palce, ať známky dopadnou dobře :) jinak pěknej článek a úplně bych si dala tu kašičku na začátku článku :3
    http://livehappy-eathealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Děkuji :) Hezký jídelníček a taky toho máme teď ve škole hodně. :/ Prostě když je v jeden den víc jak dvě písemky ,tak začínám panikařit. :( Hezké známky a snad dostaneš z angličtiny jedničku. ;)

    OdpovědětVymazat
  10. ty chodíš na zdravku, že máš latinu? O.o ted je toho fakt hrozně moc v té škole :/ děsné!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)