instagram

pátek 2. ledna 2015

New year


Ahoj všichni!
Tak co Silvestr? :) Ten můj byl nejlepší Silvestr za svůj dosavadní život, protože jsem byla s mojí milovanou osůbkou <3 Víc se ale dočtete dál ;)

silvestrovský oběd :3

Ve středu jsem posnídala úžasnou kašičku (Andee? Bez čokolády!) a potom se, myslím, jen tak flákala, četla knížku a hrála na klavír. Odpoledne jsem šla na procházku se psem, ale jen na půl hodinky, protože byla zima. Pak jsem sesmolila článek o uplynulém roce a nepříčetně se u toho vztekala, protože můj retardovaný notebook odmítal spolupracovat. Večer přijel Honzíček a slavili jsme spolu :) Koukli jsme na film (Johny English) a mamka do nás ládovala strašně moc jídla. Měla asi strach, aby H. neměl hlad :D Pili jsme taky trošku, ale jen cider, ovocné bowle s alkoholem a o půlnoci na přípitek šampáňo, který jsem chtěla všechno vypít :D Bylo prostě tak úžasný! :3 A cítila jsem ten alkohol docela i v nohách, protože údajně Honza do té bowle přilil ještě víc vodky :D

<3
Nedivte se mému výrazu, už jsem něco v sobě měla :D


Šli jsme spát asi ve tři a ráno jsem si H. pěkně probudila. Uvařila jsem mu kašičku, nad kterou se strašně oblizoval a potom jsme s bráchou hráli člověče, nezlob se :D Strašně otravoval, že chce s námi hrát, tak jsme mu udělali tu radost. Potom H. už odjel a zbytek dopoledne a odpoledne zase proflákané :D Ale pak jsem si zacvičila, učila jsem se psát všemi deseti a začala číst povinnou četbu (Divou Báru od Boženy Němcové).

Kašičkujeme ve dvou :)


Dnes ráno jsem vstávala brzo, protože jsem jela zase za H. Šli jsme do aquaparku i s jeho ukecanou ségrou. Je ještě víc ukecaná než Honza, a to je co říct! Bylo to tam ale super. Pořád jsem chtěla chodit na tobogán, přestože jsem se ho ještě nedávno bála :D Po aquaparku jsme šli na pizzu a já si dala se šunkou, kukuřicí a žampiony :3 Pak ještě k němu domů a zas na bus.




Prý jsem se vrátila do dětských let a vrazil mi do ruky panenku :D

V atuobuse na mě přišla taková strašně divná nálada, myslela jsem, že se tam rozbrečím. Prostě jsem si nějak vsugerovala, že jsem úplně k ničemu, nic mi nejde a podobně Asi jsem vám už říkala, jak je Honza strašně moc sportovně nadanej (aikido, tenis, plavání, lyžování, bruslení, florbal, plážový volejbal, kolo, hokej...) a já si oproti němu připadám úplně nic. Jo, je to kluk, kluci hodně sportují, ale já si prostě nemůžu pomoct, když o tom mluví většinu doby, kdy jsme spolu. Naštěstí už je ta nálada pryč, ale bojím se, že zase přijde. Doma jsem si zacvičila, dočetla povinnou četbu, dopíšu článek a půjdu spát.



Už chytám depky ze školy. Za celé prázdniny jsem na učení ani nesáhla a teď to budu muset dohnat, protože si zase učitelé vymysleli spoustu písemek a já si chtěla opravit nějaké známky. Asi budou tři trojky, no :/



Přikládám vám sem včerejší a dnešní jídelníček, jak jsem vám slíbila :)

1.1
Snídaně - ovesná kaše s 1/4 banánu, kokosem, medem, půl mandarinky a čtvereček malinové hořké čokolády
Svačina - jablko
Oběd - zeleninová polévka, celozrnné těstoviny se zeleninou, 3 pl. šunky s tvarohem, strouhaný sýr
Svačina - cappuccino s medem, jablíčko s mrkví a citronem
Večeře - mrkev, dvě vařená vejce
Workout: Jillian Michaels - Body Revolution Cardio 2) + XHIT Six Pack Abs
2.2.
Snídaně - suchý opečený toast, půl měkkého tvarohu s medem, mandarinka
Oběd - pizza se šunkou, kukuřicí a žampiony, pomerančový džus
Svačina - jablko
Večeře - míchané vejce, pl. celozrnného chlebu, okurka, červená paprika, mrkev, ledový salát, cherry rajče
Workout: Jillian Michaels - Ripped in 30 (Week 1) + XHIT Legs and Abs Workout
Mějte se hezky! :)*


8 komentářů:

  1. Článek kde nejsem zmíněna nemá zřejmě smysl xD Ale chválím xD Jééé ty fotky jsem likovala i na instagramu xD cítilas alkohol v nohách? jsem si vzpomněla na jeden vtip - "děkuji, ale já nepiju, má to vliv na mé nohy" "natékají?" "ne, roztahují se" xD sorry, nemohla jsem si odpustit xP Jééé ty si žiješ, aquapark, pizza... no, můžeš si jí dovolit, kalorie spaluješ pořád něčím xD Je fajn když má na tebe takovej vliv že se kvůli němu snažíš bejt lepší, ale nedepkuj, ty hraješ na klavír, zpíváš, cvičíš atd. (a klidně bys mohla i psát kdybys chtěla protože ti to jde) a seš skoro premiantka ve škole, takže k ničemu fakt nejsi, jen máš posledního dokonalýho kluka na světě xP fajn, tak jsem dočetla poslední odstavec a premiantka nejseš ale chytrá dost xD a skvěle papáš xD nedepkuj ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Silvest s H. musel být vážně báječný ;)
    Koukám, že si užíváš,. když chodíte do aquaparků a na pizzu :) udělala jsi mi chutě. A ty jsi taky sportovně nadaná, takže nemáš proč depkovat :) já jsem líná až to bolí :)
    A kdo by se o Vánocích učil? To by byla společenská sebevražda :) a známky si opravíš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je vidět, že sis přechod roku s H. opravdu užila, tak to má být. :) Mamka celou rodinu taky přecpávala, abychom náhodou neumřeli hlady, když jsme měli "jen" 2 zmrzlinové poháry, několik talířů lívanců a každý v sobě balení esíček. :D Nic si z toho nedělej, kluci jsou od přírody dobří sportovci, ty taky cvičíš a určitě umíš zase něco, co H. ne. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá to, že sis to báječně užila :) Tak to má být :) Já se teda bohužel o ty prázdniny snažila nějak průběžně učit. A teď už taky depky chytám, protože zkouškový klepe na dveře :-/

    OdpovědětVymazat
  5. to je roztomilé, že jsi Honzovi udělala kaši! :D jde vidět, že jste si to spolu hodně užili :))

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkné jídelníčky.
    Jste s Honzou moc hodní, že jste vyhověli tvému bráchovi a zahráli si s ním. I jste si hezky spolu užili chvilku.
    Neboj, snad nebudete mít tolik písemek. :)
    Pěkné fotky, hezky jsi naservírovala kaši.:)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Musela jsi mít boží Silvestr!:) Závist:3 Krásný jídelníček a aquapark musel být taky boží!:)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsme slavili s přítelem:) Stejně je to nejlepší:) Kašička vypadá krásně!
    livehappy-eathealthy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)