instagram

úterý 14. června 2016

I´M BACK!

Ahoj všichni!
Po velkém boji jsem usoudila, že wordpress zkrátka nebude nic pro mě, a tak vracím zpět ke starému dobrému bloggeru. Který je mimo jiné mnohem jednodušší na ovládání a po necelých dvou letech ho mám jakž takž vychytaný. 
Za poslední měsíc a něco se toho opravdu dost událo a mně nezbývá než říci, že to bylo náročné. Jak v soukromém životě, tak ve škole a co se jídla týče. V soukromém životě nastaly nějaké problémy, které bohužel nejsem sama schopna vyřešit, a tak mi nezbývá nic jiného, než vše nechat náhodě. Ono se to nějak nakonec vyvine, i když myslím, že z pohledu té osoby vše zůstane na mrtvém bodě. Ve vztahu také nastalo pár drobných problémů, ale když jsou na to dva lidi, všechno jde lépe :) 

Škola
Konečně nastalo posledních pár dnů, kdy se uzavírá klasifikace. Všechny svoje maturitní předměty se mi podařilo dát na jedničku, horší je to ale s těmi ostatními :D Třeba z chemie ještě nevím výsledky z posledního testu, takže jsem docela dost nervózní. Celý půlrok jsem chemii flákala, proto se opravdu modlím, abych dostala alespoň čtyřku, abych nepropadla :D 

Jídlo
Moje zážitky s jídlem by vydaly na celou knihu. Posledního půl roku mám opravdu problémy s nedostatečným příjmem, omezováním se a přežíváním na kafi. Nevím, proč se to děje, ale někdy je to opravdu dost špatné. Měsíc nejezení vystřídá měsíc, kdy nevím, jak s jídlem přestat, protože mám hrozný a neutišitelný hlad. Nemáte s tím někdo zkušenosti? 
Poslední dobou ani moc necvičím, protože na to zkrátka nebyl čas a když čas je, začne mě znovu trápit koleno. Jako dneska, když jsem si celý den plánovala, že si večer zaběhám a najednou mě začalo na procházce s přítelem bolet koleno :D 

Přítel
Jelikož na jaře maturoval, bylo to dost zvláštní období :D Nedostatek času na sebe, občasné hádky a tak dále. Znáte to. Naštěstí se už vše začíná dávat do pořádku a já se těším na prázdniny a na naši společnou dovolenou ♥ 

Dnes tu mám pro vás obzvlášť velkou dávku fotek, tak koukněte :D


































5 komentářů:

  1. Krásné fotky :)
    Je super, že s přítelem je to už dobré :) A jídlem to bude určitě taky dobré :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné fotky, sluší ti to! :) Neboj, vše bude zase dobré a dá se do pořádku!

    OdpovědětVymazat
  3. S tím jídlem to mám v poslední době podobně... mám období, kdy jím málo a pak, kdy se zas děsně přežírám... taky bych to chtěla nějak spravit a nevím jak:/ jinak jsi šikula v té škole a jsem ráda, že s přítelem už zas vše v pohodě! :) A moc pěkné fotky! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Fotky krásný, záříš jak sluníčko i přes problémy ;-) jak to dopadlo se školou? neřikej že bys ty měla propadnout ;-) jinak maturování jsem taky zažila a to s bývalým a nakonec jsme se mezitím tak odcizili že to šlo do háje úplně, takže doufám že vám to vydrží a dovča vás víc spojí ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě k tomu jídlu, bohužel to nepůjde jinak než si na každý asi tři hodiny nastavit budíka a něco sníst, jinak tyhle záchvaty nepřestanou, prostě si vyhladovuješ tělo který to pak potřebuje kompenzovat, to je snad jasný ;-) snad budeš v poho :-)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)