instagram

úterý 28. července 2015

Last days

Vím, že teď blog víceméně zanedbávám, ale nějak jsem v poslední době neměla náladu. A nebudu se do toho přece nutit, jinak by článek neměl žádnou cenu.

Poslední deníčkový post tu byl den po mých narozeninách, což jsou téměř dva týdny. Vůbec se mi tomu nechce věřit, ale zanedlouho máme po prázdninách. Na které jsem se všichni tak těšili a teď už jich je půlka v háji. A mně připadá, že jsem si je ještě nezačala naplno užívat. Poslední dny spíše přežívám. Přítel mi totiž odletěl do Řecka na dovolenou, v pátek přiletí a další den jedeme oba na dovču. Ale zvlášť :( Samozřejmě plánujeme i něco spolu, ale jestli tohle vyjde, je ve hvězdách. Už se strašně moc těším, až strávíme nějaký čas spolu, což se mi zdá straaašně moc daleko. Tak doufám, že tuhle etapu našeho vztahu, kdy se téměř nevidíme, přejdeme a všechno bude jako dřív :)
Naše dojemné loučení... Ukápla i nějaká ta slzička :( A mých vlasů si moc nevímšímejte, právě jsem vylezla z bazénu :D


Ale nebudu si tu jen stěžovat! Na tu dobu, co je miláček dva a půl tisíce kilometrů daleko, jsem dostala úkol a je to pro mě velká výzva. Jelikož jsem cvičení minulý a předminulý týden dost flákala, mám za úkol více cvičit a zdravěji jíst. Ano, ví o mém životním stylu a plně ho schvaluje. Takže jsem se do toho hned opřela, zahodila váhu, metr, kalorické tabulky a víte co? Je mi báječně! Ještě jsem se snad necítila tak dobře, jako teď. Už nejím čísla, ale jím opravdové jídlo. Hlavní pro mě je, aby mi dalo nějaké živiny a minerály a jestli je to jídlo méně či více kalorické? I don´t care! Myslím, že přítel bude po jeho příjezdu koukat, protože mám plošší bříško (občas na něm i něco vykoukne, jako třeba náznak buchet, ale ještě pořád je tam dost tuku), pevnější zadek a stehna. O lýtkách ani nemluvě. Jako skála! :D A jak teď přibližně vypadá můj jídelníček? K snídani většinou jím velkou misku ovesná kaše s nějakým ovocem a kafe na probuzení k tomu. Přišla jsem na to, že mi ráno nedělají dobře bílkoviny, takže ty doháním odpoledne a večer, zatímco dopoledne do sebe cpu sachry. Snídám kolem deváté hodiny ráno, takže nesvačím a za hoďku si jdu zacvičit. Po cvičení mám oběd, který je opravdu různorodý. Někdy vaří mamka, jindy já, ale co mám opravdu nejradši, jsou celozrnné těstoviny s plno zeleniny a s uzeným tofu. Ke svačině si dávám tvaroh s jogurtem, holandským kakaem, medem a opět k tomu nějaké ovoce. V létě se prostě ovoce nevzdám! Těším se na něj celou zimu :D No a večeřím vajíčka v různých podobách - míchaná, vařená, volská oka, omeleta... K tomu celozrnný chlebík a mísa zeleniny. Pokud mám ještě večeři, vyřeším to tvarohem jako k odpolední svačině, ale pouze s tou změnou, že místo zeleniny si dám ořechy.

To byla velká dobrota! Ale to jsem ještě jedla bílkoviny a k snídani :D Ovesná kaše se strouhaným jablkem, kokosem, ořechy, meruňkou a jogurt k tomu :)
Cvičím teď hodně intenzivně. Dala jsem si také za úkol být v co nejlepší kondici na nový školní rok, protože potom už toho času tolik nebude, takže si to musím nahnat teď :D Většinou kombinuji videa od Jillian Michaels, Boba Harpera, Rebeccy Louise či program Kayly Itsines. Několikrát do týdnu si jdu večer zaběhat, jdu na kolo nebo na procházku se psem :)

Večeře - celozrnné těstoviny se zeleninou, tofu, bazalkou a bílé vínečko k tomu ♥ Teď když už můžu pít, si to víno náramně vychutnávám :D Také máte rádi víno?
Musím vám oznámit jednu věc! Před týdnem jsem si koupila svoje první conversky! Jsou klasické bílé vysoké a jsou úplně super! :3 A při té příležitosti jsem si na nákupech koupila jednoduché černé šaty, které jsem si hned další den vzala na zlatou svatbu, kterou měli moje babička a děda. Sice jsem sháněla jednoduché bílé, ale žádné mi neslušely, ale když jsem uviděla tyhle černé, byla to láska na první pohled! Vzala jsem si s sebou na zlatou svatbu i Honzíka, abych ho konečně při té příležitosti představila svojí rodině. No a všem se samozřejmě moc líbil :D Babička o něm prohlásila, že je mladej, hezkej a milej, což on je :)

Nákupní dopoledne zakončené ledovým latté a brownies s pekanovými ořechy
Nové lásky ♥
Autoškolu už mám skoro za sebou, jen mi zbývá šest jízd a nějaká ta teorie. Jinak jsem si zkoušela na internetu testy a pokaždé bych prospěla, takže testů si myslím, že není třeba se bát. Horší asi budou ty jízdy :D Sice mě můj instruktor pořád chválí, líbí se mu moje parkování, ale neumím se pořádně rozjíždět s ruční brzdou, což je taková ta základní dovednost. Všechno těžké mi vždycky jde, ale to lehké prostě ne :D Také to tak máte? A navíc, když mě bude někdo u řízení pozorovat, já zpanikařím a bude to v háji :D Naštěstí závěrečky mě čekají asi až za měsíc, takže no stress.

Od miláčka z pouti :3
Poslední dobou jsem zase hodně začala koukat na Pretty little liars. Úplně to hltám a kdybych mohla, koukám se na ně celý den :D Prostě miluju ty záhady, co tam řeší a někdy jsem až paranoidní. Třeba jdu se psem ven a pořád si za sebe ohlížím, jestli náhodou za mnou nejde nějaká -A :D A zítra máme nový díl!!!

Ano, jsem narcis :D
Tak doufám, že jste si můj emocionální výlev dočetli až do konce, za což vám děkuji, protože doma už nikdo nechce ty moje žvásty poslouchat :D Jak si užíváte vy prázdniny? Rozepiště se do komentářů, ať mám co číst! Brzy zase na viděnou! :)

8 komentářů:

  1. My se s přítelem neuvidíme 3 týdny :( Teď jsme ale ještě spolu :)) Ráno taky moc nejím bílkoviny :D

    OdpovědětVymazat
  2. S přítelem to odloučení zvládnete :) Naopak Vás to ještě více upevní :)
    Já si ráno bez jogurtu už nedokážu ani představit, ale každý má jiné chutě :)
    Autoškolu zvládneš v pohodě :) Já mám problém řídit, když na mě kouká někdo známý (kamarádi)- před komisařem to tak zlé nebylo :) Držím palce :)
    A moje prázdniny ? Určitě o nich napíšu článek, ale tak ve zkratce. Zatím se neskutečně flákám- akorát jsem byla týden na táboře jako instruktor. Jinak když to jde, tak každý ráno jsem na bruslích. Když to jde a H. má čas tak jsem s ním- luxusně mě vykrmuje. A to je tak nějak vše- jsem flákač.

    OdpovědětVymazat
  3. To odloučení zvládnete, my zvládly tři měsíce, co je oproti tomu pár dní dovolené :D
    Kaši ke snídani v těch vedrech moc nedávám, za celé prázdniny jsem ji zatím měla jen dvakrát :D Jinak článek o prázdninách mám rozepsaný, ale vydám ho až na konci :) Taky se snažím i přes zákaz lehce cvičit a pomalu se vypracovávám :))

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. rozjíždět se s ručkou se naučíš hned, nebo resp. nebudeš to pak v životě používat, já třeba neuměla parkovat a neumím to doteď, takže jsi na tom určitě dobře a dáš to! <3
    jee, další intuitive eater, jen tak dál! a je super, že sama na sobě vidíš pokroky a oceníš je! :)
    alkohol mi od doby, co můžu pít legálně, nechutná, nevím, proč :D
    conversky krásné a s Honzou vám to moc sluší, jako vždy :))

    OdpovědětVymazat
  5. Odloučení určitě zvládnete!! :o) Jako spousta ostatních párů, tak doufám, že přidáš sem nějaké pokroky, ať si mám co počíst :D

    http://zuzabesky.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně, do psaní blogu se nenuť, piš, jen když se ti chce a je čas. :)
    My jsme s přítelem měli 4 roky vztah na dálku, takže vím, jaké je to být dlouho bez něj, teď už naštěstí žijeme spolu. :3 Drž se. :)

    OdpovědětVymazat
  7. S přítelem to určitě nějak zvládnete :) Jídla vypadají bezvadně a ty nové botky jsou krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Conversky jsou muj sen, :D !
    At se ti dari a jidlo vypada krasne :) !

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)