instagram

neděle 13. března 2016

WEEK IN PICTURES

Ahoj! Tak dneska bych vás chtěla přivítat u velmi netradičního článku (ha ha ha :D), kde vám ukážu, co jsem v uplynulém týdnu zažívala. prožívala a tak :) 
Tento týden mi utekl tak rychle, že ani nevím jak a v poslední době se divím, kam ten čas mizí :D 


Jako tradičně na kafíčku :D A zase bylo moc dobré. Pro celkový dojem byste museli vidět tu naši kavárnu. Strašně příjemné prostředí, nábytek sladěný do bílé barvy, na každém stole svíčka a kytky podle ročního období (třeba teď tulipány). To vybavení působí na jeden pohled staře, ale zároveň velmi stylově. Prostě tam strašně ráda chodím, ať už sama nebo s přítelem. 


Včerejší dobroučká snídaně v podobě ovesné kaše vařené v sójovém mléce, s banánem, jablkem, ořechy a hořkou čokoládou. Mooc dobrá. Tenhle týden jsem se rozhodla omezit mléko a mléčné výrobky. Zatím žádnou změnu nepociťuji, ale věřím, že to přijde.


Mamka umí toho nejlepší lososa s listovým špenátem na světě!

¨

Včera jsme byly s mamkou nakupovat. V našem obchodním centru je nějaká akce s trpaslíky a po celém OC jsou trpaslíci :D Samozřejmě jsem si musela všechny vyfotit :D
Jely jsme tam, protože jsem nutně potřebovala boty a bundu na jaro. Myslíte, že jsem si něco z toho koupila? :D Místo toho jsem si pořídila lososovou halenko-mikču, tmavomodré sáčko, šedý šátek, černé bolerko a legíny, A ani jsem tam nemohla nechat sójové nápoje a pudinky v akci! :D 


Prý jsme jako sestry :D Všichni nám to říkají, tak to asi bude pravda, ale ve skutečnosti to je moje mamka :D 


 Zašly jsme si na dokonalé kafíčko a cheesecake do Coffeeshop company. Já jsem si dala kokosové latté, ale zklamali mě tím množstvím šlehačky. Proč tam sakra dávají tu šlehačku, když už je to kafe samo o sobě sladké? :D Mamka měla klasické latté, cheesecake s jahodama a já creamy chocolate cheesecake, což byla prostě dokonalost.




A tady už můžete vidět, co jsem si koupila. Tuhle mikču s nápisem "There is nothing but fashion", Hlavně jsem si ji ale koupila kvůli té barvičce. 



Kdybych neměla tak velké svaly na rukou, už by bylo moje :D Právě kvůli tomu, že mi tohle tričko nebylo dobře na rukách, jsem si ho nemohla koupit :( A větší velikost na mně už vypadala jako zástěra :D


Tohle sáčko mi připadalo moc drahé, ale potom jsem si koupila o stovku dražší :D Kde je ta logika? :D


Roztomilé, co myslíte?


A tady už můžete vidět to úžasné sáčko! A omluvte instagramovou kvalitu fotky, bylo to foceno večer :D


Dnešní nejdokonalejší snídaně jako posilnění před plaváním. Nakonec jsem dala 34 bazénů a kdybych měla víc času, strávila bych tam ještě dvě hodiny :D Sice mě bolí celý člověk i ze včerejšího cvičení, ale nedá mi to a dneska si stejně zacvičím :D Tenhle týden bylo odpočinku až moc, takže neleníme a makáme!


Mlsání po obědě ke kafíčku :3



Měli jste někdo? Mě tahle tyčinka zklamala, i když vypadala lákavě. Za mě moc umělá a bez chuti. Příště radši volím o něco lepší deluxe nebo wellmix proteinové tyčinky :D

Jo a pokud byste mě chtěli sledovat na instagramu, kam pravidelně přispívám, jmenuju se @lucciiik167. A na snapchatu luciasek167, kde spamuju ještě častěji :D Takže si nic nenechte ujít :D

6 komentářů:

  1. To sáčko je moc pěkný :) A cheesecake vypadá skvěle. Mně třeba ta cookies proteinová tyčka chutná o 150% více než deluxky, ty jsou fuj blé, tam teda umělost cítím velkou :D Je fajn sledovat, jak má každý jiné chutě :)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Kafe vypadá úžasně, jak jsem začal pít kávu v kavárnách, přestala mi domácí instantní chutnat...
    A růžová mikča je parádní, úplně sedí do odstínu rúžové, která má být barvou roku, ale je neskutečně krásná v kterémkoli roce :D.

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou fotečky, skoro až závidím.

    OdpovědětVymazat
  4. Tu proteinovku znám a docela mi chutnala :) s tou chutí to není žádný zázrak, ale pro mě pořád lepší než tak předražené "quest bars", které mi přijdou hodně umělé. A i s tím obsahem bílkovin na tom není špatně :) doporučuju ale z DM tu 50% :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Jste s maminkou vážně jak sestry :) aspoň, nikdo nepochybuje o příbuznosti - o mě se tvrdí, že jsem adoptovaná :D
    Škoda té šlehačky na latté, ale jinak to vypadá všechno skvěle :) a nákupy krásné :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jaj, po těch cheesecake-cích se mi sbíhaj sliny. A to latté! I když tý šlehačky je tam vážně moc.
    Na snapu si tě přidám!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)