instagram

sobota 1. listopadu 2014

Restaurant (my diary IV.)


Ahojte :)
To ten týden ale rychle utekl, co? :D Nelíbilo se vám mít každý týden jen dva dny školy?
Jelikož ve čtvrtek měla moje nejlepší kamarádka narozeniny, tak jsem jí hezky v pátek v autobuse při cestě do školy popřála. Koupila jsem jí jenom mléčnou čokoládu s mandlemi, na víc mi došly prašulky :D Ale byla ráda, že jsem si vzpomněla :) Škola byla v pátek hrozná. První hodinu jsme psali test z češtiny, který byl v pohodě, ale dostali jsme opravené diktáty A víte co? Mám sice dvojku, ale nepřipadá vám to hodnocení až moc přísné, když mi dala za jednu jedinou chybu z celého diktátu dvojku? Nemám nic proti dvojce, ale tohle je opravdu trochu přemrštěné. Po této hodině jsem se vsadila s kamarádkou, že vydržím hodinu a půl bez mobilu! Takže jsem si vypla wifi, mobil strčila do tašky a vydržela jsem to! Možná si říkáte, že jsem asi cvok, ale já jsem opravdu závislá na mobilu a facebooku a instagramu! Když je nuda ve škole, stačí zapnout mobil a hned je o zábavu postaráno :D No, ale tímhle jsem si dokázala, že až tak moc velký závislák nejsem :D
Dále jsme psali z biologie, kterou jsem totálně podělala, takže můžu počítat se čtyřkou (nemáš vysedávat u počítače a volat na skypu, měla ses učit!) a fyziku jsem taktéž pos*ala. Jako bych se učitelky třikrát neptala, jestli tam bude či nebude konkrétní látka! Pokaždé mi odpověděla, že tam bude jen ůvod do termiky a nic víc. Takže na čtvrtletí můžu počítat s trojkou :(
Poslední hodina nám odpadla, a to znamená co? Více času s mým miláčkem <3 Prvně jsme si šli kafíčko s sebou a oba jsme si dali karamelové latté :) Bylo moc moc dobré, ale na to, že jsem si minule stěžovala, že je moc malé, tak tentokrát jsem ho nemohla skoro vypít :D No, hádejte, kam jsme šli potom :D Zase k nim domů, ale pod tím si nic nepředstavujte :D Mimo jiné mi ukázal elektronickou podobu městečka Palerma, takže jsme si zahráli a potom mě šel doprovodit na autobus :) On je prostě taaak strašně moc hodnej, že pro mě udělá cokoliv. A to doslova. Ale to já pro něj taky, protože jsem mu pomohla se slohovkou a on mi pomohl zase s tou mojí a takhle si pomáháme skoro ve všem :D Měli byste zájem si přečíst slohovku o mých prvních tanečních? :)

Ranní selfie s kámoškou :)
Dnes dopoledne jsem byla nepříjemně vzbuzena zběsilým tlučením na dveře a mamčiným voláním, že mám jít skládat dřevo. No, co jsem měla dělat, tak jsem vstala, trochu se nasnídala a už valila na kole na dřevo. Jenže snídaně byla moc malá, a tak jsem tam škemrala, že mám hlad, tak mě už v půldvanácté propusitili :D Doma jsem se naobědvala ovesné kaše, zkoukla starší díl PLL a zase valila skládat dřevo :D Vyškemrala jsem na taťkovi penízky, tak mi dal tři stovky! Jen za to, že jsem jim pomohla se dřevem! Jako koukala jsem :D Tak aspoň si budu už moct šetřit na jaro na conversky :) Máte nebo měli jste někdy conversky? Vysoké nebo nízké? A jakou barvu? Všechno chci vědět! Láká mě totiž bílá barva, ale vím, že jsem docela prasátko, tak se ještě rozmýšlím.
Když jsem se vrátila, šla jsem si zacvičit a potom jsem se vysprchovala a umyla vlásky, protože jsme jeli s rodinou na večeři :) Byla moc dobrá, více na fotkách ;)

Já a mamka jsme si daly zeleninový salát s grilovanými kuřecími kousky a k tomu pizza chléb, který byl strašně nadýchaný a uvnitř byly takové bubliny, které se vytvořily během pečení. A ještě jsem měla jablečný džus :) Taťka si dal pizzu, která byla taky dobrá :) A brácha klasiku - hranolky :D
A na konec jsme si ještě já s mamkou daly cappuccino se skořicí :3 Vidíte tu pěnu? <3
To jsem se pokoušela bráchu uspat, jenže on nechtěl, tak jsem ho aspoň vydírala na fotečku : D
Večer jsem si ještě volala s Honzou na skypu a hráli jsme městečko Palermo :D Byla to vážně sranda :D
Tak a to je ode mě dnes vše, koukám, že už bude pomalu půlnoc, ale já jsem teď tak nějak zvyklá :D Tak se mějte hezky a zítra večer možná očekávejte nějaký další článek :) Pokud se tedy stihnu něco naučit, protože teď se to učení nějak nahromadilo, a ještě k tomu musím trénovat na klavír! Mám to ale nabitý program, že :D

6 komentářů:

  1. No, nabitý program máš xD Neboj, třeba ty písemky nedopadly zas tak hrozně:) Taky jsem pořád ve škole na mobilu xD Já ti tak závidím ten vztah, jste boží!:3 Dobroty jste si dopřáli!:) Jo, rodiče někdy ohledně peněz překvapí xD Já mám falečné conversky, vysoké, tyrkysové:)

    OdpovědětVymazat
  2. Chválím žes bez mobilu vydržela, mě to taky moc nejde kdykoli ho ve škole nabíjím, najednou je nuda xD Ale my wifi ve škole nevedem, takže musím mít internetovej balíček :-/ Ach jo, ty známky...on den není nafukovací, ale jak tě znám, vytáhnneš to ;-) Slohovku o tanečních přidej ;-) Bílý boty nedoporučuju, taky jsem prasátko xD Pěkný fotky ;-) A program nabitý máš ;-)
    --
    Ano, to pěkně vyřiď, příjemný lidi mam ráda :-) ale ať je příjemná na všechny, já se jako Andee nepředstavuju :-) Jojo, hezky dočítej ;-) Taky si u práce přijdu důležitě ;-)
    --
    Jojo, já ten čas nemívala i s randěním, ale to jsem teď jaksi spojila i s prácí, jinak by to nešlo xD Oni zas už dávaj PLL? A s tím klukem by to vypadalo ještě slibněji, kdybych chtěla, ale znáš mě, já nnemám vztahy jednoduchý xD

    OdpovědětVymazat
  3. Conversky jsem měla vyšší a ted jsem si pořídila ty nízké - klasické černé s bílou špičkou. Přijde mi že nižší tenisky vypadají na noze líp :)
    A ten salátek vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. hodina a půl bez mobilu ve škole? tak to bych asi nepřežila, obdivuji tě :D
    asi ti začnu závidět přítele za chvíli :D elektronická podoba městečka Palerma? o tom slyším poprvé, ale Palermo miluju :)
    conversky jsem nikdy neměla, ale taky bych je chtěla :)
    krásné kafe <3

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je tvůj rekord. :) Já osobně bez mobilu vydržím i delší dobu, lepší je nemít internet v mobilu a je to lepší. :) Přeji,aby tak špatně písemky nedopadly a byly i dobře hodnoceny než si i myslíš.:) pěkné fotky.

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. taky si teď nějak zvykám na dobré kafíčka v kavárně :/ :) to máš tak fajn, že máš někoho takového ;) o slohovku určitě zájem mám ;) dvojka z diktátu za jednu chybu, to bylo i u nás na gymplu normální ;) a bez mobilu hodinu a půl? wow! tady bys asi moc nevydržela, na naší německé škole totiž není žádná wifi! máme jen kabel na pc v pokoji!! :D a jo, taky mě to dost štve :/ a conversky rozhodněě! mám své od května z New Yorku (však víš) a jsem moc sppokojená, líbí se mi víc a víc.. mám nízké a rudé! a neměnila bych! taky jsem chtěla bílé, ale přesně tak, měla bych hned po nich, jen kdybych šla nějakým trochu zabláceným parkem :) a ta tmavě červená je vpoho.. a rohodně nízké! :) BTW mám zase nové články a budu ráda za komentář :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)