instagram

pátek 5. prosince 2014

My diary 5.12. - VĚNEČEK!



Ahoj!
Jak jistě víte, ve středu jsem měla věneček a tím i úplně poslední taneční :( Vážně jsem moc ráda, že jsem se rozhodla do tanečních chodit, protože tam jsem potkala Honzu! <3 Pokud stále nevíte a rozhodujete se, zda budete do tanečních chodit, neváhejte a běžte! Je to jedinečný zážitek, naučíte se tančit, což se vám může kdykoli hodit, a je tam strašná sranda. Dřív jsem si myslela, že to je strašná trapárna, tanec jsem nenáviděla a nikdy by mě nenapadlo, že si tancování tak moc oblíbím. Tuto zkušenost vám nikdo nevezme a je to svým způsobem a i jakýsi vstup do společnosti :)





Ale začneme hezky popořadě, a to středeční školou, kde jsem seděla celý den jak na jehlách a nemohla se dočkat večera. Strašně moc jsem se těšila, ale zároveň jsem byla děsně vynervovaná, protože jsme postoupili do finále mezi dvanáct nejlepších párů, a to člověka nenechá jen tak chladného :D No, ale nakonec jsem to nějak zvládla a tu školu přežila. Když jsem vycházela ze školy, před bránou na mě čekalo překvapení. Honzík na mě čekal, z čehož jsme byla celkem překvapená, protože se vždycky domlouváme, kdy se uvidíme :D Šel totiž vyzvednout růžičku, kterou měli mít všichni kluci na věnečku :) Dost jsem pospíchala na autobus, protože jsem se musela doma připravit, tak jsme se viděli sotva deset minut. Ale aspoň mě trochu zklidnil, abych tak nenervila :)

Nervy před tanečníma :)


Doma jsem se krásně připravila, namalovala, umyla vlásky, nastrojila se a mohlo se jet. Samozřejmě rodiče s bráchou jako obvykle zdržovali, ale tak nic jiného se čekat nedalo :D
Věneček začínal přesně v sedm hodin večer. Jako první byla na programu polonéza, předání růžičky a Rafaela. Dále stužkování, které trvalo asi dvacet minut, protože než se obešly všechny taneční páry, docela dlouho to trvalo :D Mohli jsme si vybírat, jestli chceme bílou nebo fialovou stužku, tak jsme si oba vzali bílou, abychom ladili. Po stužkování následoval tanec všech absolventů letošních tanečních a dále tancování s rodiči. Tancovala jsem se strejdou, protože taťka nechtěl, ale potom se taky odhodlal :D

Čerstvě ostužkovaní :)

A přichází velký moment. A tím je finále. Měli jsme ještě chvilkou volnou, a tak jsme s HOnzou ještě trénovali a dolaďovali a navzájem se uklidňovali :D Vážně si nedokážete si představit, co to bylo za stres. Nešlo mi ani tak o to tancovat před hodně lidma, v tom není problém. Spíš naopak, že se chci předvést :D Ale byli jsme vynervovaní z toho, abychom uspěli :) Potom všech dvanáct párů jsme postupně nastoupili a všechni jsme byli jednotlivě představeni. Byli jsme rozděleni na suchá a lichá čísla (my jsme měli šestku) a střídavě jsme tancovali, aby nás porota mohla řádně ohodnotit. Strašně se nám ulevilo, že v soutěži nebyla polka, jinak bych se v těch šatech asi zabila :D Zatancovali jsme šest tanců (walz, čača, tango, valčík, džajv, foxtrot) a následovalo rozhodování o těch, kteří postoupí do nejlepších šesti. Mezitím jsme se nechali vyfotit od profesionálního fotografa, popili vínko a tak :) Bylo moc dobré, suché a růžové :D Ano, už mě Honza naučil rozpoznávat suchá a sladká vína :D



Nastává vyhlášení vítězů. Chytnu Honzu za ruku, protože jsem děsně nervózní. Co když nepostoupíme? "No, budu asi hodně zklamaná," odpovídám si sama pro sebe. V průběhu mých myšlenkových pochodů zaznamenám, že všechna vítězná čísla byla vyřčena. "A co šestka?!" Honza mě ujišťuje, že šestku nikdo neřekl a hned mě utěšuje: "To nevadí, hlavně že jsme se dostali do finále!" A já dodávám: "Ale úplně nejhlavnější je to, že jsme se na tanečních seznámili!" Ano, jsem hodně zklamaná, je to na mě celkem dost znát, jak jsem zklamaná. Všechny emoce ve vřou. Snažím se uklidnit, ale nejde to. Naštěstí hned začíná tancovat zbylých šest finalistů, a tak je můj mozek zaměstnán vnímáním tepla miláčkovy dlaně a sledováním výborných tanečníků. Jak se potom dozvídám, alespoň jeden partner ze všech tanečních párů se tanci profesionálně věnuje, takže můžu být na sebe pyšná, že já, obyčejný laik, jsem se dostala do finále.



Při čače :D


Tak a zpátky do normálního stylu :D Zase jsem si vyzkoušela psát něco jako úryvek z povídky či co, a aspoň takhle trénuji na psaní něčeho většího :D
Po soutěži jsme si šli dát další sklenku vína a zjistili jsme, že moji rodiče a Honzovi rodiče se nějak skamarádili! :D Což je jedině dobře, protože když už si rozumí i naši rodiče, je to naprosto dokonalé! Po zbytek večera jsme už jen sledovali zbylé finalisty a hodně si povídali. Hlavně o tom, jak jsme se seznámili na prvních tanečních a já se z toho málem rozbrečela, jak mi říkal ty samé hezké věci :) Jako říká mi je i normálně, ale při této příležitosti to vážně bylo dojemné :)




Úplně na konci za námi přišel i Mikuláš s čertem! Sice někde zapomněli anděla, ale aspoň nám spolu zatancovali sambu :D Byla to vážně sranda :) Pak nám rozdali dárečky, které jsme měli dát každý do velkého koše a šlo se domů. Strašně rychle to uteklo a ty tři hodiny utekly jako jedna hodina. Věneček byl opravdu úžasný a je to moje prozatímně nejúžasnější společenská událost, kterou jsem kdy navštívila. Příští rok si určitě nenechám ujít kámoščin věneček! Pokud ji ale dokopu k tomu, aby chodila na taneční :D A sama jí budu tiše závidět :D




ČTVRTEK byl takový lehce ospalý den. Ve středu jsem se totiž dostala domů v jedenáct a spát jsem šla o půlnoci, takže si určitě dokážete představit tu hrůzu, kdy jsem měla už o půl šesté ráno vstávat! Naštěstí jsem nějak z té postele vylezla, ale stálo mě to značné úsilí :D Ale nějak jsem ten den přežila a za pomoci kafe z automatu ve škole jsem se i nějak probudilo a doma si mohla zacvičit a poté naklusat na zkoušku sboru, kde nám s kámoškou úplně hrabalo :D Když jsem přišla, měla jsem strašně moc učení, a to jsem měla v plánu vám článek napsat už včera :D Psala jsem i slohovku (fejeton) o zamilovanosti, tak to jsem měla hotové hned, protože toto téma je mi fakt hodně blízké :D Měly byste zájem si to přečíst? :)


PÁTEK
Musím to už trošku zkrátit, abych vás neunudila :D No, ale na Andee asi nikdy nemám :D Takže ve škole celkem v pohodě, až na čtyřku z bižuly, ale doufám, že si ji opravím :D A mimochodem jsem se včera učila fyziku a pochopila jsem ji! Ani jsem tomu nemohla uvěřit, že JÁ jsem pochopila fyziku! .:D Ale já to mám tak, že když se něco chci opravdu naučit a mám motivaci, tak se to opravdu dokážu naučit a pochopím to :)
Málem bych zapomněla na Mikuláše! Dnes první dvě hodiny totiž chodili po celé škole a byli to převlečení čtvrťáci :D Minimálně na deset minut jsme se ulili z češtiny :D A pěkně nás počmárali! Nešlo to ani smýt, takže jsem to ani nezkoušela :D Dneska fakt byla ve škole děsná sranda, máme spolužáky strašné komiky a čerti jim počmárali sešit, takže si vzali Bibli, udělali kříž z fixů, vzali si na pomoc učebnici z latiny a zaříkávali :D Vážně mám úžasnou třídu :D

Počmárané :D


Odpoledne jsem zase byla s Honzíkem a hádejte, co mi dal! Moooc čokolády! :3 Fakt ho miluju <3 Ale i jemu u nás Mikuláš něco nechal - čokoládou rybičku, kterou mu dám, až se uvidíme :)

Dnešní nadílka :3 Asi jsem byla hodná :D

10 komentářů:

  1. Krásné šaty :-)

    Budu velmi ráda, když se zapojíš do mojí giveaway o super skřipce do vlasů - http://talktomymoustache.blogspot.cz/2014/11/linziclip-giveaway.html :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak.. Tím, že jsem do nechci psala takové nedůležité věci, jsem chtěla všem (a taky sama sobě) ukázat, že přibrat pár kilo je jenom plus :)
    Jůů jste spolu zlatí! Taky jsme měli včera poslední taneční a jsem ráda, že už je to za mnou..:D

    OdpovědětVymazat
  3. Tanecni jsou skvely, klidne bych do nich sla znovu :) a moc ti to sluselo i spolecne s Honzou! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych taky chtěla chodit do tanečních ,ale bojím se tančit před lidmi , strašně se stydím. :D
    Moc vám to sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. aaa vy jste s Honzou fakt naprosto dokonalý pár, hrozně se k sobě hodíte a ten váš příběh je čím dál tím hezčí! :)
    deníčky určitě nenudíš, píšeš zajímavě a dobré věci :)
    škoda, že jste nepostoupili nebo nevyhráli, ale to nejdůležitější - Honzu - už jsi dávno vyhrála! :)) a krásné šaty, moc ti sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. naznačování bych na blogu více nerozváděla, čte to tam až moc lidí, co mě zná :D a bylo to myšleno hlavně obecně, ale přiznávám, že to zamyšlení má na svědomí konkrétní případ :D
    noo stužkovák není moc ples, spíš posezení v hospodě, kde třídní učitel předá maturantům stužky :D
    perníčkyy <3

    OdpovědětVymazat
  7. Já ti tak závidím to taneční:3 Už od základky se na to těším a naše škola ho nepořádá:/ Strašně vám to sluší a jste fakt skvělí, když jste se dostali tak daleko! Chápu, že tě to zklamalo, to moc dobře znám ze soutěží xD Fejeton určitě přidej:) Jo, viděla jsem ty fotky na insta, sranda xD Pěkná nadílka:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak jsem se ke článku poctivě vrátila a dokonce k němu mám i ten čaj ;-) mimochodem,z fotky zjišťuju že už taky přicházíš na chuť linkám... chválím ;-)
    Nedivím se žes byla celej den na nervy ;-) a bylo roztomilý jak na tebe počkal ;-) to fintění... jako bych viděla sebe xD i tak seš dobrá, i když ne vítězka ;-) a chválím o kurzívové kapitolové pojetí ;-) už kámoší i rodiče? ruka v rukávě, vážená ;-)
    návštěva čerta a mikuláše? originální :-) slohovku sem dej, fejeton moc neumím takže moc neohodnotím, ale ráda přečtu ;-)
    na mě s délkou skutečně nemáš, čekala jsem delší když jsi radila čajík (a cígo, ale to ty neradíš) ;-) mikuláše máte super, u nás se proti němu protestovalo :-/
    --
    změna času moc nepomáhá, ale lepší než nic ;-) spíš si ho nech nastavit někým jiným abys nevěděla kolik je doopravdy ;-) vánoce se staly kýčem a navíc jsou až moc často :-/ těším se na silvestra xD selfie možná hodím ;-) to víš, já čtu ve škole, v práci, v metru... takže se to nashromáždí xD kalorie problém nejsou, ale hodnoty jo :-/ no jo, my dřepařky musíme zadky milovat xD a těší mě že mezi ně můžu zařadit i sebe xD Ano, Melinka zní krásně, a jak jinak bys koneckonců chtěla říkat Melanii? ;-) taky jsem asi líná blogerka, radši píšu než komentuju xD jinak než do mobilu bych si to nezapamatovala, ten mám u sebe furt xD já bych právě celou čokoládu sežrala xD já se líbám poměrně rychle, baví mě to a zamilovanost k tomu nepotřebuju xD vlastně jsem se nikdy nelíbala z lásky xD
    --
    No taaak, Patrika parchanta milujeme!!! minimálně Andee xD no jo, ty dva jsou prostě osudovka ;-) jojo, byli jsme na HG :-) kapitola bude hned, taky se na ní těším, teď jdu psát dojmy z kina, budou už ráno ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ať vám to s Honzou vyjde Luci ! :) Já taneční spíš propila než protančila, ale taky jsem si to užila :), jen tak trochu po svém ;).

    OdpovědětVymazat
  10. Tedy moc pěkně ti to slušelo. Vybrala jsi si opravdu překrásné šaty. ;)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)