instagram

neděle 29. března 2015

Food inspiration XVII


Ahoj!
Tak konec víkendu máme tady a já už se pomalu, ale jistě začínám chystat do školy. Taky vám ten víkend vždycky tak hrozně uteče? Včera jsem byla s rodinkou plavat a následně na pizzu, takže to, co jsem naplavala, jsem zase spapala :D Ale plavala jsem celkem 50 minut a kdyby neotravovali, že už mají hlad a chtějí odejít, plavala bych dál ♥ Nějak jsem se do toho zamilovala, takže teď hodlám chodit každý týden alespoň jednou :) Je to skvělá relaxace, krásně u toho vypnu a je to něco jiného než běhání a cvičení, při kterém dost zatěžuji klouby.
No a dneska jsme měli návštěvu a v průběhu celého dne jsem se pokoušela učit matiku, ale mám z toho blbý pocit. Zítra totiž píšeme písemku a já nic neumím!
Pamatujete si, jak jsem vám psala o té písemce z chemie? Tak skoro všichni mají pětku, jak jsem to předpovídala :D A víte co je nejhoší? Že mi utekla o bod čtyřka. To nasere -_-
Dnešní inspirace bude poněkud slabší, protože jsem jedla tak nějak divně. Nevím, co to se mnou je a doufám, že se to brzy zlepší. Minulou neděli jsem se na oslavě úplně přežrala, takže v pondělí jsem si musela dát hodně odlehčený jídelníček skládající se z většiny ovoce a zeleniny. Nic jiného bych do sebe nenacpala. Bohužel přejídání u mě neskončilo, pořád se objevuje. Jenže v ten daný okamžik je to prostě jen já a jídlo a nejde to nijak ovládnout. Jsem z toho vážně zoufalá. Nějaké rady? 
Chci si začít jídlo víc zdobit a užívat, jako jsem to dělala rok zpátky. A abyste z toho taky vy něco měly :D
A co se týče blogu, ráda bych přidávala víc článků, ale bohužel nevím o čem. Jaký typ článků byste si přály?


Tak tohle byla dnešní snídaně. Kaše vařená v mandlovém mléce s banánem, arašídovým máslem a tvarohem. V misce je banánová Matylda a bílý jogurt. Docela nálož bílkovin, ale včera jsem dost zanedbala, a tak dnes napravuju :D
Kašička i pro bábí :) Uhádnete, která je moje? :D
Vařená pohanka, sardinky, mrkev, okurka, cherry rajčata a vařený květák :)
Maková ovesná ♥ Miluju jak ten mák křupe :)
Ovesná s banánem a malinovou Matyldou ♥ a tvarohem
Toastíky s arašídovým máslem, domácí marmeládou a banánem
Cizrna, zelenina, tvaroh a plátek vícezrnného chleba 
Tuhle kombinaci jsem si teď doslova zamilovala :) Kašiška, tvaroh, banán, máslíčko :3
Pokus o ovesnou placku :D No, spíš to byly trhance, ale celkem dobrý :D Kdybych se ale měla rozhodnout mezi plackou a kaší, vyhraje jednoznačně kaše! Placku jsem potřela bílým jogurtem smíchaným s vanilkovým Tvaroháčkem a plno ovoce!
A zakončíme to výborným fiilé na másle se šunkou a sýrem. K tomu vařené brambory a mrkvovo - jablečný salát :)

8 komentářů:

  1. V bazénu to muselo být super :) bodíky v testech jsou potvory :D a matiku zvládneš :)
    Inspiraci máš super- zbožňuji tvoje snídaně :) a určitě se zase vrátíš do starých kolejí s jídlem a bude to zase v pohodě :)

    OdpovědětVymazat
  2. ¨Jé, kdy já byla naposled plavat! :D Ale asi to bude tím, že nemám plavky no :/ :D
    Neboj, škola se zvládne, ty body znám :D
    Nevím, jak poradit, sama s tím problémy nemám (klepu!)... Prostě se zkus na jídlo nekoukat na to dobré a špatné, dávej si všeho s mírou... Fakt, že je to v hlavě... Zkus se zamyslet, jestli tě třeba něco netrápí a "nekompenzuješ" si to takto..
    Jinak inspirace pěkná, líbí se mi, jak jíš Matyldy :D Jsou dobré! Jinak kaše s banánem je prostě luxus :3

    worldaroundmissnothing.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. s tím přejídáním to znám, mám to stejně teď poslední dobou :(..

    OdpovědětVymazat
  4. Přejídáním taky trpím, zkus si přečíst knížku Brain over Binge , hodně mi pomohla si uvědomit, proč se vlastně přejídám. Mohla by mi pomoct i tobě!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Jídlo vypadá moc hezky :) A s tím plaváním si mi teď vnukla myšlenku, že brzy budu muset jít navštívit taky bazén! :D

    OdpovědětVymazat
  6. Pekna inspirace:-) tvoje kasicka bude urcite ta s maslickem:-) matyldu jsem dnes uz konecne zkusila a mnam!:-) jo, to teda nasere, ta pisemka! XD taky se v posledni dobe prejidam:/ plavani je super:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Já plavání miluju a to jsem před rokem uměla ještě plavat jenom "čubičku" :D . Teď si u toho dokážu krásně odpočinout, vůbec se u toho nevyčerpám. Ale už jsem nějakou dobu vůbec nebyla, takže teď mě úplně zamrazilo, že vlastně je možné, že už to zase neumím :O .
    Já měla s přejídáním také dost problémy :/ . Teď už si troufám říct, že nad tím vítězím, protože jsem zjistila, jak na to. Myslela jsem si, že je to nedostatečným příjmem, stresem nebo nudou, ale ono to vlastně bylo jen to, že to bylo doma. Takže se snažím věci, na kterých se vždy přejím, kupovat jen výjimečně. Ještě to také bylo, když jsem něco upekla-to pak ve mně zmizel během chvíle celý plech. Teď je to tak pořád, ale já peču tak 2x do týdne a to si říkám, že si to zasloužím a nakopnu metabolizmus a navíc to beru jako pokrok, protože dřív to bylo fakt každý den.

    OdpovědětVymazat
  8. Vše vypadá úžasně, musím si udělat makovou kašičku, kvůli tobě jsem na ni dostala chuť ! :)
    Já jsem ZP nikdy netrpěla, ale myslím, že by to mohlo být tím, že tělo nemá dostatek živin...Nechci nijak rýpat, ale zkus přidat na jídle, možná to pomůže :)
    http://lucyshealthylifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)