instagram

středa 8. července 2015

Trip to Brno

Dnes jsem si pro vás přichystala článek o tom, jak jsme se vydaly s kamarádkami do Brna na nákupy :) Byl to moc super den a určitě bych si ho chtěla někdy zopakovat :)

Kytička pro třídní :) 



Jelikož ten den jsme si ještě musely do školy pro vysvědčení, vydaly jsme se vlakem do Brna až kolem půl jedenácté dopoledne. Radši se mě ani neptejte, jaké jsem měla vysvědčení, protože to nechcete :D Ale i tak jsem výlet pojala jako odměnu za celoroční snažení, protože, nebudeme si nic nalhávat, nebylo to lehké. Jely jsme pomalým osobákem, takže byla docela nuda, ale dalo se to přetrpět.



Když jsme vystoupily z vlaku, nesmělo chybět natěšené selfíčko a mohly jsme vyrazit směrem k Olympii. Tedy ne pěšky, to bychom se pěkně prošli, hezky autobusem zadarmo :D Naše první kroky směřovaly k bankomatu, protože naše peněženky byly pěkně vystrašené, že před obrovskou ztrátou. A protože jsme byly pěkně hladové, zašli jsme si do mekáče na něco k obědu. A to znamená jakási bagetka s kuřecím masem a hranolky k tomu. Ehm... radši bez komentáře. Ale tento den jsem nehodlala koukat na nějaké kalorie nebo výživnou hodnotu, chtěla jsem si prostě užít :) Jen mě překvapilo, že za půl hodinu po snězení jsem měla hlad :D Člověk by spíš řekl, že mu bude blbě jak nikdy, ale zdání klame.

My jsme se ale nejely do Brna najíst, takže na mé prosby jsme zašly do Tally Weijl, kde jsem výjimečně nic neobjevila. Vždycky bych nejradši vykoupila celý obchod, ale tentokrát se nic takového nekonalo. Zvláštní :D


Můj oblíbený letní outfit ♥
Sice jsem si v Tally nic nevybrala, zato mě ale pořádně zaujal místní New Yorker, ze kterého jsem si odnesla úžasné kytičkované tričko, srdíčkový šátek na podzim ke kabátku a sluneční brýle srdcového tvaru. Vybíráním a zkoušení jsme ale strávily více než hodinu! Původně jsem si šla pro tričko s nápisem But, first coffee, které mě dokonale vystihuje, ale bohužel ho tam neměli :(



A hádejte, kam jsme zamířily poté! Do Starbucksu! Na ten jsem se těšila z našeho výletu nejvíc. Tuto kavárnu mám totiž spojenou s cestováním, i když jsem tam byla teprve potřetí za svůj. Poprvé minulý rok ve Vídni, kde jsem dala docela nechutné Matcha Green Tea Chai Latté, které chutnalo a smrdělo po rybině, a podruhé na Vánoce v Drážďanech, přičemž jsem si dala obyčejné latté z červeného vánočního kelímku a ten nejúžasnější cheesecake.



Tentokrát jsem si objednala vanilkové latté za šílených 105 Kč (to i u nás ve městě si koupíte ochucené latté stejné kvality, velikosti a skoro totožné chuti za pouchých 40 Kč. Ale co, je to prostě Starbucks) a chtěla jsem si dát i nějaký zákusek k tomu, ale pardon, vážně nezaplatím 89 Kč za maličký kousek cheesecaku. Kamarádka si dala obyčejné latté a samozřejmě jsme nezapomněly vyfotit naše kelímky se zeleným obrázkem ze všech stran a úhlů. Tak to prostě patří :D A i kdyby to kafe bylo hnusné jak chcánky, stejně bych fotila a vychutnávala, protože prostě Starbucks. Tak!



S ještě nedopitým kafíčkem jsem se vydala poohlédnout po nějakém sexy prádýlku a ukořistila jsem v Takku dva kousky celkem za 150 Kč. Celkem slušná cena :) Ale ještě předtím jsem se šla podívat do jednoho obchodu s názvem My Food a poručila si malý roztomilý veganský cupcake. A byl opravdu výborný :)



Celkem jsem byla překvapená, že jsem tam narazila na jakýsi fitnessácký obchod a hned tam zamířila a ukořistila tyčinku Deluxe od Nutrendu s příchutí strawberry cheesecake. Předtím už jsem měla příchuť panna cota a moc mě nezaujala, a tak jsem dala šanci téhle, která se mi zdála ale úplně nachlup stejná jak ta předchozí! Nevím, jestli si ji někdy koupím, protože chuť nic moc, složení také žádná sláva a cena už vůbec. A teprve dneska jsem si vzpomněla, že jsem se měla podívat, jestli tam prodávají také věhlasné quest barky :D No co, tak příště.

No a jelikož se náš výlet již blížil ke konci, jely jsme autobusem zadarmo zpět k Vaňkovce, kde jsme ale zjistily, že náš vlak už nestíháme, protože měl za čtyři minuty odjíždět :D Navíc jsme měly pořádný hlad, a tak jsme to zakotvily ve Vaňkovce a daly si u Číňanů nudle s masem a zeleninou. Docela dobré, ale nemyslím si, že tohle byla porce pro jednoho, a tak jsem se s kámoškama ještě po jejich porci rozdělila :D



Na další vlak jsme měly ještě pořád dost času, takže jsem se já s Aničkou vydala do A3 Sport a vyzkoušela si dvoje kraťásky. Sice jsem už neměla moc prašulí, ale i kdybych měla, asi bych si kraťasy za 800 Kč nekoupila :D Možná někdy časem, za odměnu, znáte to :D

Snažím se zatnout svaly a zároveň zaostřit foťák v mobilu, ale dohromady to jaksi nejde :D 
Až na to, že to byla velikost S a mně v pase plandaly , tak OK :D 
Abychom se při zpáteční cestě neunudily, koupily jsme si do vlaku třešňové pivo a cider. Asi vám nebudu říkat, že cider jsme vůbec nemohly otevřít, protože jsme nešiky nešikovné, a navíc žádná z nás nenosí v kabelce otvírák (ještě aby :D), takže jsme měly jen to pivo :D A nebojte, neprodali nám to, jakožto nezletilým, jedna kamarádka už měla osmnáctiny :D A mě čekají už za týden, těším těším!

Při cestě domů jsme už byly tak znuděné a unavené, že jsme skoro nemluvily a nebo se jen něčemu smály :D Takhle vypadá pravá únava. Doma jsem byla ráda, že jsem doma a ve své postýlce, ale určitě v příští době zase Brno navštívím :)

8 komentářů:

  1. Super fotky! Konečně Starbucks v Brně, že? :D

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem moc ráda, že jste si výlet užili. Já když byla naposledy v Brně, byla jsem znechucená tou nekonečnou cestou. :D Přesně, doma bych si Starbucks nikdy nekoupila, ale když jsem na výletě, to rozhazuju jak šílená. :D

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Super výlet i nákupy a jezení ':D musela jsi si den parádně užít :D

    OdpovědětVymazat
  4. Takový krásný letní výlet:-) A nikdy asi nepochopím tu mánii se Starbucks:D

    www.fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Takový krásný letní výlet:-) A nikdy asi nepochopím tu mánii se Starbucks:D

    www.fitnesslamka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Do Brna jezdím ráda, ale ve Starbucksu jsem ještě nebyla.. Nějak je mi líto za něj ty peníze dát :D Jo a z toho fitness obchodu jsem si taky koupila deluxe tyčinku! a taky jahodovej cheesecake :D
    A moc děkuju za přání :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ooo, ten veganský cupcake chci.♥

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)