instagram

neděle 31. srpna 2014

Summer is over...


#Autumn

A máme tu poslední den prázdnin. Vzpomínám si, jak to bylo nedávno, co jsem jela  27. června s hřejivým pocitem u srdce do školy natěšená na prázdniny. Strašně jsem se těšila, že nebude žádná škola, žádné povinnosti, ani učení. A přitom - co jsem přes ty prázdniny zažila? Ano, byla jsem s rodiči na dvou dovolených, občas zašla s kámoškou ven, trávila čas s bráškou, jezdila na kole, sportovala, byla na pár výletech, zašla na pouťovou zábavu, přečetla několik knížek. Ale nic, co by závratně převrátilo můj život naruby, jsem nezažila. Nesplnila jsem své předsevzetí, že si najdu o prázdninách kluka. Ale co jsem pro to udělala? Nic. Asi jsem pořád ten maminčin mazánek, nebo prostě na to ještě nejsem připravená. Ostatní holky vystřídaly plno kluků už ve čtrnácti, zatímco já jsem měla jeden vztah nevztah :D Pořád ale zastávám teorii, že lepší je si počkat na toho pravého, než jich vystřídat kvanta. Tento "trend" se ale poněkud rozšířil a já je pokládám za normální, protože už mi přijde normální vidět spolužaččiny statusy na facebooku, jak má každý týden jiného kluka. Jednoduše řečeno, děvka. A já tohle považuji za normální? Kam ten svět spěje?! Nicméně si z toho nebudu nic dělat a budu dál trpělivě čekat na svého prince snů a také pro to něco udělat, že.

Nebudu tu smutnit nad promarněním prázdnin, když ve skutečnosti nebyly vůbec promarněné. Aspoň jsem si skvěle odpočinula a jsem připravená na další várku učení, testů, referátů, povinné četby a kdovíčeho ještě. A jak že jsem to odpočívala? Přečetla jsem asi tři knížky Upířích deníků, rozečetla knihu od Lanczové, kterou v nejbližší době asi nedočtu, a včera začala číst povinnou četbu s názvem "Zvoník od Matky Boží".  Co vám mám říkat, prostě povinná četba :D Že by mě nějak zaujala, o tom není řeč. Dále jsem odpočívala u epizod Prolhaných krásek, které se stávají čím dál více zamotanější.
Měla jsem nějaký čas jen sama pro sebe, což určitě nikdy není na škodu. Odpočinout si od lidí, které běžně potkáváte každý den, zrelaxovat tělo i mysl a hodit všechno za hlavu. Takhle si představuji ty pravé prázdniny.
Pokud se mě zeptáte, jestli jsem se přes prázdniny nějak připravovala do školy, povím vám, že všechny potřebné pomůcky jsem sháněla na poslední chvíli a o nějaké mentální přípravě radši pomlčíme :D Sice jsem zopakovala něco do češtiny, abych tam nešla úplně dokonale vygumovaná, ale netuším, jestli mi tohle málo pomůže u testu za celý první ročník a ještě u testů z povinné četby k tomu :D

A co vy? Jak jste si užili prázdniny? Zažili jste něco "velkého"? Nebo jste celé prázdniny jen zevlili? A jak probíhá vaše příprava do školy?

Ale abyste si nemysleli, že jsem si neužívala...
Byla jsem s kámoškama na kafi a cheesecaku :D

Vyfotila jsem plno selfie...

Selfie se spolužačkou :)

Selfie s bráchou :)



Cvičila jsem...
Třeba 1000 dřepů s Cassey, které jsem si ke konci prázdnin ještě zopakovala, ale už jen na dvě půlky, protože celé video je opravdu zabjácké :D

A aby tu těch selfie nebylo málo - dvě z auta po cestě na dovču :)

Naše nová kočka :)

Užijte se poslední den prázdnin a první školní den!

21 komentářů:

  1. Náhodou... určitě jsi měla krásné prázdniny, takové relaxační a aspoň jsi načerpala síly :) Závidím ti dovolenou, já letos poprvé na žádné nebyla a přišlo mi to jako neskutečný trest :D Zato jsem každý druhý den vstávala v 5 kvůli brigádě, takže jsem potom celý den zvládla dělat jenom jednoduché věci, jak jsem byla mimo :D A ve dny bez brigády jsem makala na baráčku, prostě pracovní prázdniny :D Taky jsem přečetla nějakou povinnou, jelikož mě teď čeká maturitní ročník, achjo :D jinak Zvoník matky boží tě chytne možná dýl, mám ho už přečtenej a nelituji :) A to, že sis nenašla toho kluka? Nemá smysl něco plánovat, přijde ve chvíli, kdy to budeš nejmíň čekat, věř mi :) S jednou takovou náhodou už jsem skoro 2 roky :) Měj se krásně a užívej posledních pár hodin prázdnin :)

    OdpovědětVymazat
  2. náhodou, parádní prázdniny! :) a "mít kluka" je akorát současnej trend, není zas tak důležitý ho mít :D ačkoli já jsem za toho svýho ráda, protože krom týdnu na moravě s rodiči jsem trávila prázdniny s ním a s naší partou :) řekla bych, že prázdniny byli velmi přínosné, konečně jsem alespoň trochu změnila svou povahu, dostala jsem se na VŠ, dostala jsem se k maturitě ... konec prázdnin jsem si trochu zkazila právě učením, ale už se nemůžu dočkat až budu mít po maturitě a užiji si posledních 18 dní prázdnin už v Praze! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Já bych sice tašku přes rameno chtěla, ale bohužel mám problémy s páteří, takže proto jsem chtěla batoh :)) a myslím si, že je dobré střídat tašku přes rameno s batohem :) takže si nějaký pěkný pořiď- aby jsi si nezničila ramena a páteř :)
    Lívanečky jsou super :*
    Nastrouhanou cuketu osolíš a necháš jí aby pustila vodu- prakticky ji vyždímeš, aby už vodu nepouštěla. Přidáš vejce, nastrouhaný sýr a mouku + koření. Měla by vzniknout konzistence asi jako na bramboráky (když pořádně vyždímeš cuketu, tak bude docela huste- ale výborné). A nakonec smažíš :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ja o prazkach zase nejak nikde nebyla, za to jsem zazila par akcicek xD kluka si taky nenasla, ale mozna, moznaneco s P. bude xD moje priprava do skoly byla nijaka, nevedela jsem, co cekat xD super fotky!:) a neboj, o intru, skole, adaptaku napisu o vikendu na pc:) jinak nevim, jak to bude s cvlanky, mozna je budu pridavat:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Buď v klidu, jak víš tak jsem slavila osmnáct a v životě jsem taky ještě žádného neměla ;-) a když si to tak vezmu, samotné mi není vůbec špatně a věřím, že až to bude mít přijít, tak to přijde ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem o prázdninách někde nebyla jen někde s kámoškama, na pouti a pár výletů . :/
    Mňam cheesecake :)

    OdpovědětVymazat
  7. taky jsem toho o prázdninách moc nestihla :D
    jinak tvůj názor ohledně kluků je samozřejmě správný a dobře, že to tak vidíš :) taky jsem si počkala, ale vyplatilo se :) a určitě na tom budeš stejně!
    s bráškou jste jak přes kopírák, ale máte oba nádherné oči! a celkově jsi hrozně pěkná, závidím :)
    to kafe vypadá úžasně.
    a já se teda sice o prázkách učila, ale nepamatuju si to :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuju :) Ale ty jsi taky moc hezká, máš boží vlasy!

      Vymazat
    2. děkujuuu :) ale neřekla bych, to je optický klam :D
      jinak s tanečníma to máte fajn, nás bylo míň holek, a když jsem chodila poprvé a nikoho jsem tam neznala, párkrát jsem i zůstala sedět, protože se tam všichni znali :(
      jinak od nového článku budu odpovídat na komenty taky u mě, jen abys o tom věděla :) ale navštěvovat tvůj blog budu samozřejmě i nadále

      Vymazat
  8. Kolikrát já jsem si říkala že si o prázdninách najdu kluka, ale takhle to nefunguje, on se nějaký objeví když to zrovna nejmíň čekáš, uvidíš :) A buď v klidu, já měla první vztah až v 17 a dřív jsem na to asi ani nebyla připravená. Obdivuju tě za to kolik knížek jsi přečetla, mě prázdniny komplet zabrala brigáda takže když jsem měla konečně chvilku volno tak jsem buď spala nebo byla s přítelem :D Ale doufám že s podzimním počasím na mě nálada přečíst si něco dopadne, minimálně četbu k maturitě :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tu knížku jsem přímo nenáviděla :D
    V dnešní době je skoro vše normální,ač jindy by to bylo špatné a bude se to ještě zhoršovat, taková mini prognóza do budoucnosti. :D

    Moc pěkné fotky, snad jsi hezky začala ve škole a přeji,aby se ti po celý školní rok vedlo.

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Hlavní je, že sis během prázdnin odpočinula. Kluka poznáš až to budeš nejméně čekat, u mě to tak bylo vždycky :) Máte krásnou kočičku a tobě to taky moc sekne na fotkách :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak zlý ten rozvrh snad není ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Mám stejnej noťas jako ty xD pěkná číča, tedy ty i ta kočka :-) no jo, taky jsem prázdniny plánovala úplně jinak, ale že by se nic nedělo taky říct nejde... s klukama jsem na tom pořád hůř takže se moc nevztekej... :-/

    OdpovědětVymazat
  13. Koukám, že s dojmy z prázdnin jsme na tom podobně. Říkala jsem si, že bych chtěla cestovat a zažít něco ...zkrátka mimořádného, něco epického, velkolepého a nezapomenutelného :D No a nic takového se samozřejmě nekonalo, ale jak píšeš - netřeba se tím trápit a je dobré si vážit toho, co jsme měly možnost zažít :) A Ty jsi měla krásně pestrý program:) Co se týče vztahů - měla jsem stejný problém, pořád nikde nikdo na obzoru a už jsem si mezi kamarádkami připadala jako exotické zviřátko :D A najednou až letos - v mých 19 letech - přišel snad ten pravý :) Takže netřeba na to spěchat, však se dočkáš:)
    Na fotkách Ti to moc sluší, cheesecake vypadá báječně (taky je to cheesecake, že:D) a s bráchou jste si hrozně podobní! :) No a kočička je absolutně boží.
    Tak Ti přeji, ať nastoupíš do nového roku v pohodě a s dobrou náladou a hlavně - ať ta dobrá nálada vydrží a všechno zvládneš:)

    OdpovědětVymazat
  14. Děkuji :*
    Taky nechápu ty holky co vystřídají tuny kluků :/ já měla první vážný vztah v 15 a pak jsem začala tříletý vztah. Takže 2kluci v 19letech.
    Prázdniny jsi měla pěkné ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta bedna je rozhlas, ktery oznamuje, snidane, vecere a tak xD samozrejme i budicek, ale je to potichu xD Tak co nadelas, kdyz mas hladm tak to snis, ale ocividne mi to nic neudelalo xD nezkousej, je to fakt hnus! XD

    OdpovědětVymazat
  16. Tak to jsi měla fajn prázdniny:) Já jsem toho měla moc o prázdninách, tábory, akce a tak, ale užila jsem si to. Nemilé překvapení přišlo ve chvíli, kdy jsem stoupla na váhu a zjistila jsem, že jsem přibrala téměř 10kg... Je to v háji. už zase...

    OdpovědětVymazat
  17. máš krásně temné oči :) a o prázkách jsem také nezažila nic převratného, ale odpočinula jsem si :) vidím, že máme stejné názory a i podobnou povahu :) taky jsem v druháku na gymplu :D jinak PLL taky sleduju a nevím, co budu dělat, než to začnou dávat znova až někdy v prosinci nebo kdy :(

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Já jsem zažila úplný ho.. :D Chtěla jsem brigádu, ale nakonec jsem nesehnala nic, takže jsem jen pomáhala doma. Ale řekla bych, že jsem si ty prázdniny docela užila. Hooodně jsem vařila a pekla a taky hodně sportovala a podle toho, co říkají lidi, jsem i dost zhubla, i když naše váha dělá, že o tom neví :D Občas jsem jela na nějaký ten výlet. Nakupovat, na houby, atd...Nic velkého se teda nestalo, ale mě to nevadí. S tím klukem nespěchej. Já ještě žádnýho neměla a mezi holkama si připadám jako nějakej looser a přitom bych řekla, že je naprosto normální, když v 15 ještě na kluky moc nemyslím. Ne, že bych na ně snad nemyslela vůbec, ale nějak netoužím po tom s někým chodit :D A vlastně na to ani nemám čas, ale tobě to přeju. Neboj se, on se sám časem objeví :))
    Děkuju za tvoje komentáře :) Máš pravdu, škola je prostě škola :D Taky budu letos chodit do tanečních :)
    Chodím na gastronomii a ty? :))

    OdpovědětVymazat
  19. Taky třeba vyzkouším i ty špaldovo-pohankové :D Já jsem od malička šílenec :D Její jméno na K. nezačíná, já to zkratka pro kamarádka :D je to takové více anonymnější :D Ona se nedala vytáhnout na nic :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)