instagram

středa 24. prosince 2014

Merry Christmas!



Krásné štědrodenní ráno!
Jak jste se na dnešek vyspaly? :) Já jsem se v noci párkrát vzbudila, protože mi není úplně nejlíp. Od včerejška mě totiž bolí v krku a dnes se to ještě zhoršilo. Nehodlám z toho ale dělat vědu, jsou přece Vánoce a ty si užiju i s bolavým krkem! Dnes ještě musím zabalit dárky, protože nemám zabalený ani jeden. Dále bude k obědu pravděpodobně kuba s houbami. Znáte tohle staročeské postní jídlo? A nějaká ta pohádka také samozřejmě bude. Každý rok chodíme s rodinkou na procházku, ale to se mě zřejmě letos týkat nebude, protože nechci být ještě víc nemocná. No a večer bude večeře, dáreček, cukroví, vínečko a taková ta rodinná pohoda :) Měli jsme jít s mamkou do kostela, ale té se nechce, takže se na to taky tenhle rok vykašlu :D
Takže hezké svátky, bohatého Ježíška a pijte a hodujte! Však ta vánoční kila po novém roce shodíme ;)



Včerejší překvapení v podobě růžičky od miláčka <3 Tři měsíce spolu :***

13 komentářů:

  1. Taky jsem se budila, jsem vzhůru i dřív než obvykle a též mi není moc dřív, ale jíst a koukat na pohádky budu stejně! xD Přeji taky krásné Vánoce a ať je ti líp!:)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem už třetí den taková nemocná. Bolí mě v krku a mám rýmu a bohužel si musím letos také odpustit tradiční procházku. :( Nebudu si ale kazit náladu. Šťastné a veselé! :)

    roxyshealthyland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, tobě také :)* Já jsem si nakonec procházku neodpustila, prostě Štědrý den bez procházky by nebylo to pravé :)

      Vymazat
  3. Ahojky, tak je s Andee zas nějaký problém... i přes nedávnou změnu adresy jsem opět dostala jakýsi nemilý anonym, navíc na štědrý den, poněkud urážlivého znění a snad chápeš že nemám zájem si nechat číst myšlenky a příběhy někým kdo mě nesnáší a navíc zná a a já ani nevím kdo to je... na vánoce poněkud zvrhlé, řekla bych :-/
    blogspot nabízí takovou vymoženost jako je soukromý blog jen pro povolené členy, jejichž maily zadám, pošle se jim pozvánka, tu schválí a pak se na můj blog dostanou jen přihlášení na tomto mailu - vím, je to složitý a fakt se za to omlouvám a taky bych radši aby to nebylo nutný, ale opačná možnost by byla přestat blogovat definitivně, což se mi zrovna nechce, takže to jinak nejde. Pokud tě to ale neodradí a dál mě chceš číst, poprosím o potvrzení a přihlašování se tímhle způsobem - pokud nemáš mail u googlu a je nezbytný, asi to nepůjde jinak než založit, sama moc nevím jak to funguje a snad to nutný nebude, ale kdyby něco nešlo, piš na mail, přijde mi na mobil takže reaguju téměř okamžitě :-)
    pokud chceš poslat pozvánku na nějaký mail který neznám a používáš ho častěji nebo tvůj mail nemám vůbec (sorry, posílám hromadnej koment všem, nechce se mi to vysvětlovat každýmu zvlášť) napiš mi z něj na ten můj, jak jsem řekla, reaguju hned :-)
    situaci se budu průběžně snažit řešit abych tohle opatření mohla co nejdřív zrušit, ale protože se mi nechce pozastavovat ani zrušit blog, aspoň dočasně to musíme nějak zvládnout :-)
    Předem díky za věrnost,
    with love, Andee

    OdpovědětVymazat
  4. Mimochodem, koukám že seš taky nemocná, chudáku :-( taky jsem dárky balila na poslední chvíli :-) a aspoň jednu růžičku máš když už jsi obdivovala ty u Zoey ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si na ni hned vzpomněla :D Ale ten pugét by byl lepší :D

      Vymazat
  5. Luci tak jaká nakonec byla pohádka? :))
    Doufám, že jsis užila včerejší den, kuba chutnal (mimochodem vždycky jsem děsně chtěla, aby u nás byl Kuba taky ve zvyku- místo čočky :D )....Na fotce Ti to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polární expres byl super :3 Kuba tedy vůbec nechutnal :D Na mě moc mastný a bylo tam moc hub :D Nesnědla jsem ani polovinu z mé pidi porcičky :D Děkuji :)

      Vymazat
  6. Tak to přeji brzké uzdravení. ;)
    Snad jsi si včerejšek užila.
    Krásné svátky Ti přeji. ;)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Také dodatečně přeji hezké Vánoce a příjemné strávení zbytku svátků :)) U nás se místo Kuby jí zelňačka, Kubu nikdo moc nemusíme :D Jinak není nic hezčího, než spontánně darovaná květina :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)