instagram

úterý 23. prosince 2014

My diary 23.12.


jedna starší fotka kafíčka :3

Hezké předvánoční úterý vám přeji!
Jak se těšíte na zítřek? Já teda už neskutečně. Smažený kapr, k tomu bramborový salát, cukroví, vínečko... Nee že bych nechodila ujídat cukroví už teď :D Se divím, že už nemám deset kilo navíc :D Zatím jen půl kila, ale za to můžou ty otravně příšerné ženské dny! Achjo, zrovna na Vánoce... :D
Poslední deníček byl ve čtvrtek, takže teď je na řadě pátek. Ve škole jsme se už neučili, protože se u nás každoročně pořádá vánoční akademie. Každá třída si má přichystat nějakou scénku, kterou předvede před celou shromážděnou školou. My jsme měli zase nějakou kravinu s politikou, do které jsme nějak vměstnali narození Ježíška a zároveň se tam objevili vojáci. No prostě slátanina, která se ale divákům líbila, když jsme po nich začali házet bonbony. Ostatní třídy to měli daleko lepší, a dokonce jeden prcek (ze sekundy = 7. třída) zpíval písničku Let it go! To byla prostě nádhera! Úplně jsem měla slzy v očích a všichni mu strašně moc tleskali a fandili, až se on taky rozplakal.

Nejlepší zapečené těstoviny se zeleninou :3


No a jelikož byl pátek a v pátek, čekal na mě zase Honza. Kdyby mi ale nenapsal můj bratránek, který je  zároveň Honzův spolužák, bylo by všechno fajn a perfektní. Nechci to tady nějak rozvádět do detailů, ví o tom jen moje kámoška, ale já jsem vážně myslela, že se v té škole zhroutím. A jak jste asi uhádly, týká se to Honzy. Nikdy bych to do něj neřekla... Nějak jsem to ale potom zvládla za ním jít a podařilo se mi na to tolik nemyslet. Šli jsme spolu na oběd do jedné restaurace a já jsem měla asi po čtyřech letech řízek. No, nechtěla jsem ho, ale H. už ho předtím objednal. A to věděl, že nemám ráda maso, a ještě k tomu smažené. Ale nakonec jsem to snědla, i když se mi to moc nelíbilo. Potom jsme šli zase, jak jinak, k němu a tam jsem zase byla donucena žrát cukroví :D Jestli já budu kvůli němu tlustá, ať si mě nepřeje! A ještě když nám jeho mamka pořád něco nutí k jídlu :D Já si u nich vážně připadám strašnej drobek, když i jeho jedenáctiletá ségra toho sní víc než já. Ale H. je hubenej jak vyžle a sní toho třikrát víc než já.

už ujídám cukroví


Sobota a neděle - vesměs stejné dny, přičemž  sobotu jsme měli generálku na nazkoušení živého betlému a v neděli to bylo naostro. Zpívala jsem tam s naším chrámovým sborem a musím říct, že se nám to docela povedlo. A potom byl punč :3

Konečně jsem přišla na chuť linkám :3 Díky nim mám ještě větší a výraznější oči :D


Nevím, co se stalo, ale včera jsem vstávala už v osm! A dneska taky. Vždycky jsem vyspávala do deseti a teď nestačím koukat, protože tohle je na mě opravdu výkon. Včera dopoledne jsem začala číst novou knížku (Hledání Aljašky od Johna Greena). Zatím jsem si na ni neudělala žádný názor, protože zaprvé nemám ráda, když vypráví osoba opačného pohlaví a zadruhé je ten kluk moc zamindrákovanej. Potom jsem uklízela, protože odpoledne za mnou přijel H., tak aby nemusel kličkovat mezi věcmi povalujícími se na zemi. Bylo to zase super odpoledne a mimo jiné jsme se dívali na film Hvězdy nám nepřály a zase jsme jedli cukroví. Večer jsem koukala na film Láska nebeská, který jsem asi po půl hodině vypla, protože jsem stejně v nezajímavých částech chodila na facebook a stejně mě to nebavilo. Prostě kravina.

včerejší chill v postýlce


Co se týká cvičení, tak to teď docela dost flákám. Jednou se vymlouvám na to, že už je pozdě, potom zase, že mám měsíčky, které se mnou ale nic nedělají, takže to je jen chabá výmluva. A nebo jako dneska, že mě bolí v krku. A taky že mě bolí, a přesto jedu dokoupit ještě nějaké dárky a když už tam budu, tak se podívám za Honzíkem. Ale po novém roce se do všeho pořádně opřu, budu jíst zdravě (v rámci možností, protože kafe jako nezdravé a čokoládu v kaši nepočítám!) a budu pořádně makat. A do léta si splním svůj sen o postavičce snů - to zní tak poeticky.

Už se těším na léto <3

Mějte se, užívejte Vánoc, hodujte o sto šest a já se ještě se určitě ještě ozvu. Minimálně s přáním hezkých Vánoc!

17 komentářů:

  1. Z toho tvého se vyklubal děvkař, že?..tipuji..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, není to děvkař, díkybohu :) Jen udělal něco, co mě naštvalo...

      Vymazat
    2. Naznač prosím, oč šlo ;) jo s muži je to těžké, ale bez nich jakbysmet :D :) Krásný Štědrý den přeji :)

      Vymazat
    3. Je to kravina, ale naštvala. "Prohlížel" si jednu takovou fotku, kterou neměl nikdo vidět a prohlížel si ji ve třídě... Teď se tomu už jen směju, ale vytočilo mě to dost...

      Vymazat
  2. Hledání Aljašky jsem četla a líbilo se mi to:) Každý máme svůj názor no:) A hvězdy nám nepřály se mi taky docela líbily, ale asi ne tak moc... Moje cukroví se upeklo a snědlo, takže nemám nic a musím denska ještě něco udělat:) S tím cvišením to chápu! Jak říká kamarádka "jsou Vánoce":)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, moc prosím o vyplnění dotazníku pro mou diplomovou práci. Dotazník je zaměřen na dívky a ženy, co mají internetový blog nebo natáčejí videa na youtube.
    Moc děkuji, Klára.
    http://youtube-a-internetovy-blog.vyplnto.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky :) a postavu máš skvělou :)
    Doufám, že to s H bude dobré, ale za ten řízek bych ho zabila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je to s ním v pohodě :) Nic vážnýho to nebylo, naštěstí a věřím mu, že by ani nic takovýho neudělal :)

      Vymazat
  5. S tím cvičením si nic nedělej! každej na to přes Vánoce tak trochu kašle..:D taky nic nedělám :/ :D a o cukroví mi ani nemluv.. já za ty 3 dny snědla aspon 30 ks!! :D jsem prase.

    OdpovědětVymazat
  6. tybrďo, ať je to s H. v pohodě, držím palce, úplně jsem se zděsila při čtení toho začátku :O
    jinak s cukrovím klid, neznám nikoho, kdo by ho neujídal, navíc to vycvičíš s tím tvým novoročním plánem :)
    a na poslední fotce máš postavu suprovou! :) a linky ti moc sluší, i když tobě by fakt slušel i pytel, štveš mě :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je všechno v nejlepším pořádku :)
      No, doufám, myslím. že leden bude hoooodně krutý měsíc :D
      Jeee děkuji :)

      Vymazat
  7. Jé, ty jsi milá! :D děkuju :) tak pak dej vědět, jak se ti Frozen líbil! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Přeju aťse to s Honzou dá do pořádku:(
    Na tu knížku mám už dlouho zálusk, tak snad se mi bude líbit :D
    A postavu máš parádní ;)

    http://myway-tofitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Tak doufám, že už je to s přítelem v pohodě :) Jinak ti také přeji ty nejkrásnější Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Také jsem se lekla, že se mezi vámi něco stalo, vypadáte jako dokonalý pár, snad vám to nic nezkazí. Nevadí mi jíst něco nezdravého a kalorického, ale jakmile mi to někdo přímo nutí, je zle. :D Cukroví už jsem měla tolik, že se to ani nedá vyčíslit, ale je jen jednou za rok. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ať to bylo co to bylo, snad to s Honzou bude dobré. ;)
    Moc pěkně jsi si užívala dny. ;) Tedy tak jíst, tak bych taky byla koule, nechápu, jak někdo může tak jíst a nepřibrat ani deko. :D
    Užívej si dny. ;)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)