instagram

čtvrtek 25. prosince 2014

My diary 25.12.


Ahoj!
Tak jak jste strávily Štědrý den? :) Přejedly jste se kapra a cukroví? :D
Já jsem se hned ráno přímo královsky nasnídala a hned se vrhla na balení dárků, protože já tohle nechávám vždy na poslední chvíli. S každým dárkem jsem se patlala minimálně dvacet minut, ale nevím k čemu mi to bylo platné, když to stejně každý ve finále rozerval. K obědu jsme měli klasicky rybí polévku s opečeným rohlíkem a kubu z krup s houbami. Tohle staročeské jídlo jsem už jednou měla a hned napoprvé mě nezaujalo. Dala jsem tomu tedy druhou šanci, ale ani ta nepomohla. Prostě mi to asi nikdy chutnat nebude :D

Kuba -_-


 Po obědě jsme šli na procházku na hřbitov zapálit svíčky. I já jsem šla, i když mi nebylo zrovna nejlíp. Myslím ale, že čerstvý vzduch mi trochu pomohl. Když jsme přišli, šla jsem se podívat na Polární expres, ze kterého jsem byla opravdu nadšená. Byla to krása a určitě jsem ho neviděla naposled :)

Polární expres a při něm lakování nehtíků na rudo :3

Následovala večeře, na kterou jsme měli samozřejmě kapra a bramborový salát. Snědla jsem dva kusy smaženého kapra a byl opravdu výborný :3 Pak jsme se šli schovat do pokojíku a čekali jsme na Ježíška. Po zazvonění zvonečku jsme se hned vrhli ke stromečku, vyfotili se a rozbalili všechny dárky. Musím říct, že ze všech jsem byla nadšená a není jediný dárek, který by mě nepotěšil. Nejvíc nadšená jsem z rifliček z Tally Weijl, které jsem chtěla fakt už hodně dlouho :) No a než jsem se nadála, byl večer a já už ležela v posteli s novým povlečením s Eifellovkou.

Nejlepší večeře v roce!

Noc se ale neobešla bez komplikací. V půl druhé jsem se vzbudila a usla jsem až ve čtyři, protože mě vážně děsně bolelo břicho a nemohla jsem usnout. Ráno to bylo šílené, protože zároveň mi bylo stále blbě a měla jsem hlad. Tak jsem to vyřešila suchým opečeným toastem a taky se to dalo přežít. Sváteční snídaně jak vyšitá. U babičky a jejího přítele jsem dostala sprej proti pocení a voňavku B.U., kvůli které jsem chodila do drogerie se navonět :D
Doma jsme se naobědvali a zase vyrazili někam trajdat.

Dneska odlehčený oběd :) Kapr na másle a salát bez majonézy

Tentokrát k druhé babičce a dědovi, kde na nás také čekaly dárky. A po čtyřech letech cvičení jsem konečně dostala činky! Ty nejúžasnější, sice ne žůžové, ale modré, jedenapůlkilové! To se to bude cvičit :) Samozřejmě návštěva se neobešla bez cukroví, ze kterého mi je akorát blbě a asi jsem ho neměla jíst, když mi v noci bylo na zvracení. Ale tak co už, když jsou Vánoce!
Od zítřka se ale začíná tvrdě! Sice cvičit ještě nebudu, protože krček a bříško pořád ještě cítím (to nastane hned na Nový rok a rovnou s novými činkami!), ale to jídlo už musím nějak zredukovat. Neboť se nechci po návratu do školy cítiti jako kulička a za druhé když můžeš začít hned, neodkládej to na zítřek!

Moje kočičí čapka a tričko/mikča

Možná jste si všimly, že po celou délku tohoto článku nepadlo ani slovo o příteli. Já ty Vánoce pobírám hodně rodinně, kdy jsme celá rodina pohromadě a nikoho "cizího" si k sobě moc nepouštíme. Takhle se sejdeme jen párkrát do roka. Ale nebojte, s Honzíkem se uvidím nejspíš v sobotu (pokud mi to moje nemoc povolí - pšíííík!). A jsem zvědavá, co mi Honzík jako Ježíšek nadělil, protože já jemu dám puzzle z naší společné fotky, voňavku a sprcháč Playboy. A ještě mu chci napsat a namalovat takový osobnější dopísek, aby věděl, jak si ho vážím a ocenil to, že mu něco namaluju, protože já zásadně nemaluju!

 A tohle všechno jsem zatím dostala:
činky, rukavičky, sprcháč Playboe
knížku Papírová města od Johna Greena, zase sprcháče, deodorant a dvě voňavky
mikču z Takka a džíny z Tally Weijl
prádýlko, tričko, svítícího andílka, laky na nehty a balzám na rty
dvě trička z New Yorkeru a čepičku z téhož obchodu :3


Tak a já jdu pokračovat s lenošením v postýlce, popíjením čajíku a možná si přečtu nějakou knížku a chtělo by to dokoukat toho Grinche! Taky vám z té příšery vstávají chlupy na rukách? :D
A co jste dostali vy? Jste spokojení? :) A jak trávíte Štědrý den vy? Jíte kapra nebo jste měly nějakou svoji specialitku? :)

9 komentářů:

  1. Já už z cukroví úplně praskám, achjóó :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jaksi si nenapsala, bez čeho se to ta návštěva neobešla xD Já mám 1kg činky, ale ty máš hezčí:) Pěkné dárečky:) Taky se přežírám, ale se mnou se to asi potáhne až do Silvestra xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to opravila :D Mělo tam být bez cukroví :D

      Vymazat
  3. noo já se teda přežírala cukroví, ale tos viděla v dnešním článku :D :( já asi poejdu až od Nového roku, přecejenom nás čekají ještě návštěvy a tam to nejde si nic nedát :D (jde, ale je mi to blbé a stejně na to mám chuť, tak proč si to odpírat) :D:/

    OdpovědětVymazat
  4. To je divný! :D Já jsem tento článek zapomněla okomentovat? Vím, že jsem ho četla :D Nevadí. Dostala jsi super dárky! Taky mám činky a nejsou žůžoví :(( :D mám žlutý. Taky máš 1 kg? Nevěřila bych, že 1 kg budou tak těžký! :D dneska chci s nima cvičit, jsem zvědavá :)
    Cukroví jsem se samozřejmě přežrala. a přejídám se neustále :D včera padlo dalších asi 30 ks, dneska taky padne několik desítek kusů..:D od 27 začne přísná dieta! (a jak se znám začne čokoládoovou kaší s arašídovým máslem..ehmm:D)

    Jinak u nás v albertu alpro mají :) dokonce i v hrušce ho mají :D jsem koukala! jo že. :D mě dřív samotná rýžová chutnala, ale ted ne.. je to takový rozbleptaný..:D no nevím nO:D

    OdpovědětVymazat
  5. Dostala jsi moc pěkné dárky. :) Až ti některé závidím. :D
    Pěkné dny máš, jen si je užívej a i se uzdrav. ;)
    Máte pěkné cukroví Nechceš dát recept na tu bílou náplň a tu ruličku?
    Tedy kilo nahoře dáš hravě dolu, já nemám zatím nic nahoře. :)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Dostala jsi spoustu krásných dárků, s voňavkama to dělám podobně :D O mém Štědrém dni píšu na svém novém blogu, tak bych byla ráda, kdybys mě navštívila. Máš krásný blog:)
    http://carolinegrey.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já letos prvně jedla kapra a chutnal mi xD a taky balila na poslední chvíli xD miluju rudý drápky, nejen vánoční ale i sexy ;-) člověče my jsme snad dvojčata taky jsem na vánoce nemocná... pšííík xD a dokonce jsem taky dostala prádýlko... kromě něj ještě naušnice, voňavku a prachy na výprodeje :-) máš pěkný dárečky :-) za příbuzenstvem jedu zítra :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)