instagram

středa 31. prosince 2014

Year 2014


Slibovala jsem článek shrnující, co přinesl rok 2014, tak tady ho máte. Předem musím říct, že pro mě to byl určitě velmi přínosný rok.


Tuhle postavu chci zpět!

Ze začátku roku si pamatuju, že jsem pořád řešila každé sousto jídla, co jsem snědla. Stále nevyléčená z anorexie. A ty malé porcičky jídla, které by nestačily ani desetiletému dítěti. Neměla jsem vůbec podváhu, myslím nějakých 50 kg. Začala jsem cvičit program Body revolution od Jillian Michaels a cvičila jsem s 1,5 kg petkami :D Ve škole jsem byla pořád taková ta pilná studentka, ale už na podzim 2013 jsem začala odhazovat brýle, které jsem nosila od první třídy.


Myslela jsem si, že jsem strašně tlustá a že nutně potřebuju zhubnout...

Březen se nesl ve znamení větších porcí jídla, protože to malinko, co jsem jedla, mi s mým výdejem nestačilo. Cvičila jsem třetí měsíc Body revolution, workouty začaly být těžší a těžší, a já tím pádem měla větší hlad. Také jsem se začetla do Padesáti odstínů šedi, ze kterých jsem ale přečetla nějakých sto stránek. Prostě mě to nebavilo, ale myslím, že teď by mi ta erotičnost asi nevadila :D Každopádně jim dám ještě jednu šanci.
Upekla jsem svůj první cheesecake a moc se povedl.
O velikonočních prázdninách jsem si založila Instagram a od té doby jsem na něm závislá.

Kaščka a další snídaně s Odstíny



V dubnu jsem se konečně odvážila, zašla do optiky a zařídila si kontaktní čočky, protože jsem začla cítit, že to moje nošení - nenošení brýlí mi neprospívá. Kontaktní čočky stále nosím a jsem s nimi strašně moc spokojená. Ráno nandám, večer vyndám a o víc se nestarám.

- pudink
- véča
- yoga pose

Květen a červen byly vesměs stejné měsíce, kdy se toho nic moc nedělo, ale začala jsem jíst zeleninu a ovoce opravdu ve velkém a nahrazovala jsem si tím normální jídla. Což bylo rozhodně špatně.
V červnu jsem jela s jednou kamarádkou jako do Vídně. Jako náhradnice s třeťákama na školní výlet. Moc se nám tam líbilo, bylo to úplně něco jiného než vánoční Vídeň.
O prázdninách jsem se stala bláznem do jiného typu stravování. Takzvané IF (intermittnent fasting). Velké porce, hodně jídla. To bylo moje.


- tři kašičky
- sportovní tyčinka
- narozeninová kaše
- po běhání

A taky jsem hodně cvičila. A běhala. A nedocházelo mi, že kvůli nadměrnému cvičení mi už rok nefungovaly měsíčky. Naštěstí ty v srpnu přišly a od té doby fungují přesně tak, jak mají. V srpnu jsem si pořídila nový mobil, takže můžu fotit kvalitnější fotky a konečně má Android! Také mi nasadili rovnátka na pevno, ale naštěstí keramické, které jsou méně vidět. Prostě srpen byl plný změn.

Selfie s bráchou :D

 Přes celé prázdniny jsem se téměř denně vídala s kamarádkou, takže o zábavu bylo postaráno. Když už jsme u té zábavy, tak na jedné jsem taky byla. Spíš nic moc, ale pití tam měli dobrý :DDD
Hodně jsem ale také přes prázdniny četla. Třeba Upíří deníky nebo světový bestseller Hvězdy nám nepřály.


- kuk!
- těstovinky se zeleninou a meruňkovým šmakounem
. celozrnný chlebík, makrela, mísa plná zeleniny
- selfie v autě
- kašička

Září - přelomový měsíc. Asi všichni víte, že v té době jsem se seznámila s přítelem. Ještě abyste to nevěděly, když od té doby není ani jeden článek, kde by nebyla alespoň malinká zmínka o něm. Seznámili jsme se na tanečních a o tom si můžete přečíst článek zde. V září jsem přestala tolik cvičit a snížil se i můj zájem o zdravou stravu. Prostě jsem měla oči jen pro Honzíka a nic jiného jsem nemyslela. Klasická zamilovanost. Ve škole jsem absolutně přestala chápat fyziku, která je teď mým největším nepřítelem. A dějepis k tomu. Stala jsem se závislá na kafi a na čokoládě. A na mobilu, bez kterého jsem neudělala pomalu ani krok.

- s kámoščiným bráškou
- těstovinky s rajčatovým peste a Cottage
- kašička <3

V říjnu byla prodloužená s tanečníma. Měla jsem krásné princeznovské šaty a kromě ostatních věcí jsem si zamilovala tanec. Každý týden jsem se jako blázen těšila na taneční.

- selfie s kámoškou
- venku
- takhle nějak vypadají naše hodiny češtiny
- mám od přírody rovné vlasy jak hřebíky, ale jak je venku vlhko, hned se mi takhle zkroutí
- jsem kavárenský povaleč
- takhle to dopadá, když mám fotící náladu
- a další selfie s kamarádkou

Listopad se nesl ve stejném duchu jako říjen. Užívání si posledních tanečních. A taky jsem začala zase pravidelně cvičit.

- nuda v hudebce
- kašičkujeme ve dvou
- a zase to kafe
- a rovnou dvakrát!
- bez selfie ani ránu!
- kašička

Na začátku prosince jsme měli v tanečních věneček, na který přišli všichni rodičové a příbuzní. Měla jsem zase princeznovské šaty a moc jsem si to užívala. Postoupili jsme totiž s Honzou do finále, ale bohužel jen mezi nejlepších dvanáct párů. Ale i to se počítá :)

- ve věnečkových šatech
- selfie ze dneška
- mám činky!
- selfie v novém mikče
- první adventní snídaně s hodně čokolády!

Pořád mi nějak nedocházelo, že budou Vánoce, protože ten čas od září strašně rychle utekl. Ale cukroví jsem ujídala už od začátku prosince :D Zbytek asi už víte, protože jsem se vám důvěrně svěřovala v deníčcích, tak nepokládám za důležité všechno opakovat ;)

- třetí růžička od miláčka
- selfie
- v Drážďanech
- perníčky
- a zase ta selfie
- maminčiny nejlepší palačinky

No a máme konec roku. Takže já vám přeji krásného Silvestra (všeho s mírou, pamatujte!) a šťastný nový rok! Já budu dneska slavit s přítelem, který ke mně přijede autíčkem, takže už se moc těším :) Původně ale neměl přijet, protože sestra ho přemlouvala, aby slavil s rodinou, ale nakonec se rozhodl, že chce přelom roku oslavit se mnou :)

6 komentářů:

  1. Jsem ráda, že jsi se z anorexie vykopala a že teď jíš skvěle a užíváš si života :) jinak jsi měla super rok a samozřejmě Honzík je nejlepší snad na celém roku to nejlepší :) takže jen tak dál i v Novém roce :)

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně milý článek Lucinko! :) krásného Silvestra! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný článek :) Přeji jen to nejlepší do nového roku! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé.. na vše si pamatuji:) Taky jsi měla dost zajímavý rok a hlavně jsi potkala lásku, což je super!:) Už se taky těším, až se mi to stane a nebudu furt takový úleťák xD Jinak Silvestr s přítelem musel být boží:) Krásný nová rok!:-*

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné jsi to sepsala a moc pěkné fotky, je vidět,že jsi si s nimi dala opravdu velkou práci.
    Přeji všechno nej v Novém roce. :)

    www.una-vez-mas-la-anorexia.blog.cz
    www.fitzdravyzivot.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Na hubnutí kašli a užij si, že konečně to další soustu jídla neřešíš..:) a máš roztomilýho brášku :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář! Přeji hezký den ;)